Obavijesti

News

Komentari 58

Zaštitar kluba ga napao? 'Bio je u nesvijesti, a krv je frcala!'

Zaštitar kluba ga napao? 'Bio je u nesvijesti, a krv je frcala!'
2

Prijatelj ozlijeđenog mladića rekao je da je zaštitar noćnog kluba htio otjerati mladića iz kluba jer nisu u dobrim odnosima. Zatim ga je udario šakom u glavu. Kad je mladić pao u nesvijest, udario ga je i nogom

VIDEO

Oko 4 sata ujutro u dubrovačkom klubu Revelin jedan mlađi muškarac teško je ozlijeđen i zadržan je na liječenju u Općoj bolnici Dubrovnik. Kako piše Du list, mladić (27) se sukobio sa zaštitarom (29) noćnog kluba. 

- Sve se dogodilo u dvije - tri sekunde. Zaštitar ga je najprije udario šakom u glavu, od čega mi je prijatelj pao na tlo i dok je ležao u nesvijesti zaštitar je nasrnuo još jednom na njega dodatnim udarcem nogom u glavu - ispričao je prijatelj pretučenog mladića za Du list. 

Nakon što su popili par pića po gradu, odlučili su izlazak završiti u klubu Revelin. Ušli su bez problema. 

- Ja sam pošao do šanka naručiti piće, dok mi je prijatelj ostao ispred bine. U klubu smo bili možda pet minuta kad sam vidio da se približava zaštitar inače poznanik mog prijatelja s kojim nije bio baš u dobrim odnosima. Zaštitar mi je prijatelja uputio prema izlazu. Na faci zaštitara sam vidio da će se nešto dogodit pa sam u istom trenutku krenuo za njima. Ovaj se zaštitar ponašao kao vlasnik Revelina, čuo sam da mu je vadeći i pokazujući mu zaštitarsku značku govorio: ‘ja sam ovdje zaštita, mogu sve ovdje, mogu te prebiti’. Prijatelj mi se nalazio na rubu skalina, a ja sam stajao iza njega jer me bilo strah da ako dođe do naguravanja, ne padne i udari glavom - ispričao je sugovornik i dodaje kako su tu večer pili, ali da njegov prijatelj nije bio nasilan. Sa zaštitarom se samo verbalno prepucavao. 

- U trenutku se zbila katastrofa. Umalo mi je ubio prijatelja! Krv je počela frcati sa svih strana. Prijatelj mi je ležao u nesvijesti. Okrenuo sam ga na stranu, izvadio jezik da se ne uguši. Molio sam ljude da zovu policiju i hitnu pomoć - rekao je prijatelj mladića. Tvrdi kako je zaštitar sportaš koji svakodnevno trenira ultimate fight. 

Srećom, ispred kluba su se našli policajci u ophodnji i priskočili su u pomoć mladiću. Do tada nitko nije nazvao Hitnu pomoć. 

- Zaštitar koji mi je unakazio prijatelja je pobjegao, a ostali koji su se zatekli na licu mjesta policiji su govorili kako nisu ništa vidjeli i kako ne znaju što se dogodilo - ispričao je prijatelj mladića. 

Iz zaštitarske tvrtke za koju radi zaštitar istaknuli su da je u subotu ujutro bila intervencija. 

- Imamo kamere i nadam se da će se utvrditi sve okolnosti. Ako je naš zaštitar nešto krivo napravio, odgovarat će. Moji ljudi su pozvani na policiju i vjerujem da će se rasvijetliti sve okolnosti događaja - rekao je Kristijan Perak iz zaštitarske tvrtke za Du list. 

Policija je za 24sata potvrdila incident. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 58
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa