Obavijesti

Promo sadržaj

Zaštitite imovinu od požara, poplava i drugih nepogoda

Zaštitite imovinu od požara, poplava i drugih nepogoda
5

Iako se stan može osigurati već za jednu kunu dnevno, a kuća za nekoliko kuna, tek svako četvrto kućanstvo u Hrvatskoj je osigurano

Ako još uvijek dvojite treba li vam osiguranje doma ili ne, evo nekoliko razloga u korist osiguranja.

Vaš dom je vaša najvrjednija investicija

Vaš dom je vaša najvrjednija imovina. I to ne samo u materijalnom, već i u emotivnom smislu. Kuća koju ste gradili, stan koji ste preuredili, uspomene koje ste skupljali,  prvi koraci vaše djece u prostoru u kojem živite čine ga vašom oazom mira. Vaš dom je dragocjen i ako ga izgubite, bit ćete prisiljeni na nov početak. Zapitajte se  jeste li spremni preuzeti takav rizik? Možete li si to priuštiti?  

Koje sve rizike pokriva osiguranje doma

Osiguranjem doma možete se zaštititi od neželjenih situacija  poput požara, poplave, izljeva vode ili provale koje vam mogu prouzročiti veliku štetu. Ugovarajući osiguranje doma, odabirete pokrića prema vašim željama i potrebama i donosite odluku koja će vam se itekako 'isplatiti' ako se dogodi šteta. Posljedice vremenskih nepogoda koje zauzimaju sve više mjesta na naslovnicama upozoravaju nas da su takvi scenariji izvjesni. Ćudi prirode najbolje je preduhitriti osiguranjem koje uključuje i zaštitu od posljedica prirodnih nepogoda.

Zaštita od provala i krađa

Protuprovalna vrata i alarm možda imate, no ni takva zaštita neće zaustaviti iskusne lopove. Ovo vrijedi i za bicikl koji ste skupo platili i bili ste uvjereni da ga u prostoriji koju dijelite s drugim stanarima nitko neće ukrasti. Bicikli su uvijek bili atraktivna meta kradljivaca pa vjerojatnost da ćete ostati bez svog prometala raste što je bicikl vrjedniji.  

Kućna asistencija vam je uvijek pri ruci 

Ovo je usluga koja se može ugovoriti uz sve pakete osiguranja doma, a odgovor je na situacije koje smo manje-više svi doživjeli: gubitak ključa od stana, lom stakla ili slično. Dostupna je 24 sata, sedam dana u tjednu pa ako vam se ključ u bravi polomi ili vam pukne cijev u stanu ne trebate zvati hitne intervencije jer jedan poziv u bilo koje doba  dovoljan da bravar krene prema vama i spasi vas.

Zaštitite se od tužbi i štete nastale trećim osobama 

Imate li kuću, znajte da vas susjed ili netko drugi tko stupi na vaš posjed može tužiti ako se posklizne na zaleđenom prilazu vaše kuće,  ugrize ga vaš pas ili mu s balkona padne tegla cvijeća na glavu. Vi u nepažnji možete u prodavaonici stakla razbiti dio asortimana. Osiguranje vas štiti i od takvih neželjenih događaja. 

U slučaju velike štete, osiguranje vam pruža zamjenski smještaj 

Ako je vaš dom uništen, ili je oštećen u tolikoj mjeri da se u njemu ne može boraviti, osiguranje će snositi trošak zamjenskog smještaja. Nadamo se da ga nikad nećete zatrebati, no ako se takva šteta dogodi, a vi nemate osiguranje, osim što ste ostali bez svega još ćete morati potražiti zaklon kod rođaka ili prijatelja. Sjetite se one: „Svakog  gosta…“

15% popusta do kraja godine

U UNIQA osiguranju osigurajte svoju imovinu uz 15% popusta u prvoj godini. Zatražite ponudu još danas!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Plodine stigle i u Korenicu
PROMO

Plodine stigle i u Korenicu

Otvorenjem supermarketa u Korenici, Plodine su dosegle broj od ukupno 134 supermarketa diljem Hrvatske, te najavljuju nastavak širenja maloprodajne mreže.

Otkriveno tko stoji iza slogana "Dobar izbor Zlatnog vrijedi!"
PROMO

Otkriveno tko stoji iza slogana "Dobar izbor Zlatnog vrijedi!"

U jeku izborne kampanje i brojnih poruka koje nas okružuju svaki dan, nismo mogli ne primijetiti jednu koja će se svidjeti svima
Akademija prirodnog graditeljstva u Vukomeriću
PROMO

Akademija prirodnog graditeljstva u Vukomeriću

Matko Šišak u Vukomeriću vodi akademiju prirodnog graditeljstva, gdje se polaznici kroz 12 dana uče graditi kuće od prirodnih materijala poput drva, slame i gline