Obavijesti

Promo sadržaj

Zaštitne maske i dezinficijens za ruke uz besplatnu dostavu!

Zaštitne maske i dezinficijens za ruke uz besplatnu dostavu!
1

Zaštitne maske i dezinficijensi za ruke te ostala dezinfekcijska sredstva su trenutno najtraženiji proizvodi u svijetu. Kao što znate i sami njihova je isporuka vrlo ograničena, neredovita, a znak »rasprodano« je nešto što viđamo svaki dan

Za vas, dragi čitatelji, provjerili smo situaciju u Hrvatskoj te na što morate obratiti pažnju prije kupovine zaštitne opreme.

U posljednje vrijeme dužni smo slijediti određena pravila kod kretanja i boravljenja u zatvorenim prostorima kao što su trgovine, banke ili pošte. Ta pravila uključuju ne samo držanje dovoljne udaljenosti od ostalih osoba nego i nošenje zaštitnih maski i dezinfekciju ruku.

Problem sa kojim se susrećemo jest taj što je zaštitne maske i dezinfekcijska sredstva izuzetno teško dobiti. Čak i specijalizirane prodavaonice, ljekarne i internet trgovine vrlo brzo rasprodaju svu svoju zalihu bez obzira na količine.

Sredstva za dezinfekciju ruku također su vrlo učinkovita u sprječavanju i širenju infekcije, a stručnjaci preporučuju da bi udio alkohola u sredstvima za dezinfekciju ruku trebao biti najmanje 60% za najkvalitetniju borbu protiv virusa i bakterija.

Neki su situaciju iskoristili da stave u prodaju maske i dezinfekcijska sredstva slabe kvalitete po sumnjivo niskim cijenama, ali s ovim maskama i dezinfekcijskim sredstvima oni čine više štete nego koristi. Mnogi su ljudi, također, sami počeli sa izrađivanjem maski i dezinfekcijskih sredstava.

Zbog toga smo za vas provjerili kako se najbolje zaštititi prije kupnje maski i dezinfekcijskih sredstava te koji su proizvodi sigurni za upotrebu te zaista pomažu u zaštiti:

  • Zaštitne maske moraju biti CE certificirane, oznaka CE mora biti vidljivo istaknuta na pakiranju, a od trgovine možete zatražiti da vam pokažu certifikat.
  • Zaštitne maske kupujte samo od pouzdanih prodavača koji su registrirani kao tvrtka za uvoz i prodaju medicinskog pribora na području EU, što vam također mogu dokazati pomoću certifikata.
  • Prodajne stranice dezinfekcijskih sredstava moraju imati objavljen sigurnosni list koji dokazuje da je proizvod registriran i siguran za upotrebu.
  • Provjerite rokove isporuke kako ne biste čekali plaćenu robu nekoliko tjedana odaberite one trgovce koji imaju zaštitnu opremu na zalihi.
  • Na internetu postoji niz prijedloga kako izraditi dezinficijens na bazi esencijalnih ulja. Uzmite u obzir da trenutno nema nikakvih dokaza da bi esencijalna ulja uništavala korona virus.
  • U posljednje vrijeme zbog nedostatka maski mnoge tvrtke i pojedinci odlučili su na tržište lansirati maske domaće izradnje, no stručnjaci upozoravaju: "Bilo bi idealno kada bi ove maske bile učinkovite, ali nažalost nisu.", rekla je Mateja Logar s Infekcijske klinike. "Maske poput ove štite nas od čestica prašine, a dijelom i od kapi, ali ne štite nas od bakterija i virusa."

Zaštitne maske

 

Ne dopustite da postane cijena proizvoda vaš jedini faktor odluke prilikom kupovine zaštitnih sredstava. Često je razlika u cijeni između sigurnih zaštitnih proizvoda i spornih proizvoda samo nekoliko desetaka kuna - ne dozvolite da zbog takve svote ugrožavate vaše zdravlje i zdravlje vaših najmilijih, već budite oprezni prilikom kupovine i kupujte provjerene proizvode.

Kao primjer internet trgovine u vlasništvu tvrtke registrirane za uvoz i prodaju medicinskih proizvoda, odabrali smo internet trgovinu Loco Natura koja na svojoj web stranici nudi CE certificirane i registrirane zaštitne maske, kao i kvalitetan dezinfekcijski gel, koji se proizvodi lokalno u EU, gdje je i registriran.

Njihovu ponudu na internet stranici uzeli smo kao primjer sigurne internet trgovine poznatog i kvalitetnog trgovca. Pogledajmo zašto:

ZAŠTITNE MASKE

Link do proizvoda (50 komada maski u kompletu): https://www.loconatura.com/hr/zastitne-maske-50-komada

Link do proizvoda (20 komada maski u kompletu): www.loconatura.com/hr/zastitna-maska-3-slojna

Zaštitne maske

 

  1. Svi proizvodi su na zalihama i mogu se odmah dostaviti - trgovac trenutno nudi i besplatnu dostavu, bez obzira na naručenu količinu ili mjesto isporuke.
  2. Tvrtka DTM Natura d.o.o. registrirana je kao uvoznik i specijalizirana trgovina za medicinske proizvode.
  3. Zaštitne maske na njihovoj stranici imaju CE certifikat, registrirane su u registru medicinskih proizvoda i vrhunske su kvalitete.
  4. Tvrtka ograničava maksimalni broj naručenih maski na 5 paketa kako bi ih mogla ravnopravno rasporediti među kupcima, čime se sprječava njihova preprodaja i daljnja poskupljenja.

DEZINFICIJENSI ZA RUKE

Link do proizvoda (500ml): www.loconatura.com/hr/dezinficijens-za-ruke-500ml-antibakterijski-gel-za-dezinfekciju-ruku

Image

 

  1. Ovaj je proizvod također na zalihi i dostupan odmah, a poštarina je besplatna.
  2. Radi se o proizvodu EU proizvodnje, priznatog proizvođača, kao što se može vidjeti u priloženom sigurnosnom listu, koji je također dostupan na web stranici (u skladu s EC 1907/2006).
  3. Sredstvo za dezinficiranje ruku je u obliku antibakterijskog gela i sadrži 70% alkohola, tako da učinkovito štiti od bakterija i virusa.
  4. I u ovom slučaju tvrtka onemogućava slanje velikih narudžbi, čime se osigurava neprekidna opskrba krajnjim korisnicima po osnovnoj cijeni.

Bez obzira sviđa li vam se gornja ponuda ili ne, ona bi trebala poslužiti kao primjer onoga što vam svaki prodavač mora pružiti kako biste bili sigurni u njegovu pouzdanost i prije svega u kvalitetu samog proizvoda.

Nemojte da vam narudžba zaštitne opreme (kojom ćete zaštititi sebe i svoje najmilije) postane impulzivna kupovina ili još gore - modni hir.

Imajte na umu da upotreba nekvalitetnih zaštitnih maski i dezinfekcijskih sredstava stvara lažnu sigurnost, što vas može dovesti u veći rizik nego ako uopće ne koristite te proizvode.

Ostanite zdravi!

Zaštitne maske

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.