Obavijesti

Promo sadržaj

Zaštitne maske za građane napokon dostupne!

Zaštitne maske za građane napokon dostupne!
2

U zadnjih nekoliko dana bili smo svjedoci nestanka većine zaliha higijenskih proizvoda, prehrambenih proizvoda i toaletnog papira. Zaštitne maske nisu se mogle pronaći ni u zamjenu za zlato

Zbog nestanka zaliha kontaktirali smo internet trgovce koji trenutno neometano rade (i kod kojih Vam država savjetuje kupovinu zbog veće sigurnosti!), a provjerili smo i ponudu fizičkih trgovina te smo pokušali saznati gdje u ovom trenutku možemo kupiti zaštitne maske (za zaštitu sebe i okoline).

Imamo lošu i dobru vijest. Započnimo s lošom vijesti:

  • Velika većina internet trgovina ima rasprodane sve zalihe potrebnih proizvoda i nisu nam znali reći kada će ih ponovno imati na zalihi.
  • Cijena željenih proizvoda raste iz dana u dan. Trgovci su podignuli cijene, ne zbog toga da bi iskoristili trenutnu situaciju nego zbog povećanja troškova porizvodnje te posljedično porasta nabavnih cijena (u nekim primjerima i do 100 puta)! Nemojte se iznenaditi ako vidite neku cijenu kojoj bi vam bila smiješna prije mjesec dana - samo pomislite koliko je vrijedno Vaše zdravlje i zdravlje Vaših bližnjih.

 

Zaštitne maske

 

Koja je onda dobra vijest?

Pronašli smo zalihu!

Tvrtka DTM Natura d.o.o., koja je registrirana za uvoz i prodaju medicinske opreme na području EU je na svojoj stranici omogućila narudžbu zaštitnih maski koje imaju na zalihi! I više – njihove maske su certificirane, registrirane u europskom registru medicinskih proizvoda te vrhunske kvalitete.

U njihovoj internet trgovini LocoNatura.com upravo su omogućili narudžbu vrhunskih troslojnih zaštitnih maski (za narudžbu kliknite ovdje), a naručiti ih možete pod ovim uvjetima:

  1. Svaki kupac može kupiti najviše 5 paketa zaštitnih maski kako bi se prodaja mogla ravnomjerno rasporediti. Nažalost, zadnjih nekoliko tjedana stanovništvo je palo na testu solidarnosti, zato tvrtka ne želi da cijelu zalihu dobiju samo neki pojedinci.
  2. Prednost pri narudžbi imati će kupci koji plate unaprijed (kreditnom karticom, putem PayPal-a ili putem predračuna) jer su dostavne službe zamolile da se kupci odluče za jedan od navedenih način plaćanja kako bi izbjegli direktan kontakt i prijenos virusa pri plaćanju pouzećem. Budite bez brige, kupujete od pouzdanog trgovca koji je registriran za prodaju medicinske opreme.
  3. Dostava zaštitnih maski je besplatna - ne plaćate dodatno poštarinu bez obzira na količinu i lokaciju dostave.

 

Zaštitne maske

 

Posebno nam je »upala u oko« njihova zamolba za kupce na internet stranici, koju i ovdje objavljujemo i s kojom se u potpunosti slažemo:

Zbog velike potražnje u posljednje vrijeme i nedostatka zaliha zaštitnih maski, rukavica i sredstava za dezinfekciju ruku, bili smo prisiljeni uvesti posebna pravila kod narudžbe jer sprječavamo pojedince da nepotrebno naručuju velike količine zaštitnih maski i na taj način onemogučavaju ostalima da ih kupe.

I dalje ćemo nastojati zadržati cijene u razumnim granicama što je duže moguće, a naši marljivi zaposlenici ulažu sve napore da sve pakete pošalju na vrijeme i svakodnevnim pakiranjem riskiraju i svoje zdravlje – zato vas molimo da budete strpljivi.

Budite solidarni prilikom naručivanja i ne naručujte više nego što je potrebno vašem kućanstvu.

Zaštitne maske

 

Odlična poanta – ne paničarite nepotrebno i mislite na ljude u svojoj blizini. Također i sami ćete biti mnogo sigurniji ako svi u vašoj okolini budu nosili maske. A ako vi budete imali par stotina maski, a ostali ih ne budu imali – tada je i vaše nošenje maske uzaludno.

Ostanite na sigurnom i iskoristite ugodnost i sigurnost kupnje putem interneta iz vašeg doma. Savjetujemo Vam beskontaktno plaćanje (putem kreditne kartice, PayPal-a ili predračuna) kako bi izbjegli dodir s gotovinom.

Zaštitne maske možete naručiti direktno na adresi: https://www.loconatura.com/hr/zastitna-maska-3-slojna

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu
PROMO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu

Opatija i Kvarner postaju nekretninska oaza. Blizina mora, bogata kultura i rastuća ponuda privlače pažnju investitora i ljubitelja mediteranskog načina života

Trijumfalno deseto izdanje Dana komunikacija
PROMO

Trijumfalno deseto izdanje Dana komunikacija

Deseto izdanje ovog festivala obilježeno je punim festivalskim dvoranama i fantastičnom energijom, a racionalna iracionalnost, predvidiva nepredvidivost i zapečatili su dojmove s ovog tipično-netipičnog festivala.
Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol
ZA ZDRAVO SRCE I ŽILE

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol

Povišene masnoće glavni su uzročnik bolesti srca. Često je dovoljno dva do tri mjeseca da se uz zdrave navike regulira razina kolesterola pa jedite skušu, srdele i povrće, a uživajte i u čokoladi...