Obavijesti

Promo sadržaj

Zašto je Philips Stream&Go glačalo 'must have' proizvod

Zašto je Philips Stream&Go glačalo 'must have' proizvod
3

Većini od nas tempo života je ubrzan. Buđenje, kavica, spremanje i odlazak na posao dio su aktivnosti kojima započinjemo radni dan

S obzirom na to da smo jako zaposleni i trudimo se napraviti čim više zadataka koje imamo u natrpanom rasporedu veoma cijenimo vrijeme koje imamo na raspolaganju. A dragocjeno vrijeme ne želimo trošiti na izgužvanu odjeću.

Sigurno vam se desilo da se spremate za posao ili se morate na brzinu spremiti za večeru, a košulja ili haljina koju ste planirali odjenuti se izgužvala u ormaru i na sebi ima nekoliko nabora koji su baš uočljivi. A možda biste željeli nastaviti nositi omiljenu majicu u kojoj ste cijeli dan i voljeli biste da je svježa i da je možete nositi i navečer. Kako ne biste izvlačili dasku za peglanje, ili tražili novu odjevnu kombinaciju, možete brže doći do toga da vaša odjeća izgleda besprijekorno uz pomoć Philips inovacija.

Sve što trebate je uključiti Philips Steam&Go steamer glačalo, čekati manje od minute da se ugrije, objesiti košulju na vješalicu i za par minuta ste odjeveni i možete krenuti. Osim brzine, Philips steamer glačalo omogućava osvježivanje tkanine čime se uklanjaju mirisi, a odlično je i to što odjeću ne morate prati nakon jednog nošenja jer se istovremeno rješavate neugodnih mirisa, a vruća para će uništiti i do 99% bakterija. Ovo je idealno rješenje za održavanje higijene odjeće jer ju nakon nošenja lako možete dezinficirati. Osim što će odjeća biti osvježena, bit će bez nabora, a materijali koje je teško glačati poput čipke, svile i kašmira mogu se bez straha tretirati Philips Steam&Go steamerom koji neće ošteti odjeću.

Philips steamer odličan je i za osvježavanje tapeciranog namještaja, sofa, fotelja i jastuka čime se na brz i jednostavan način možete riješiti bakterija i osigurati da vaš dom bude blistav. SmartFlow grijaća ploča jamči da će odjeća biti odlično izglačana bez mokrih tragova kad se pritisne na tkaninu.

Uz vrhunsku Philips tehnologiju brzo ćete biti spremni, a vaša odjeća i vi izgledat ćete besprijekorno.

Za više informacija posjetite Philips.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.