Obavijesti

Promo sadržaj

Zašto nam treba glazba za dobar trening?

Zašto nam treba glazba za dobar trening?
2

Mnogi od nas ne odlaze na trening bez slušalica u ušima. Pravilno odabrana glazba pomaže pojačavanju tempa, održavanju ispravnog ritma vježbanja ili nas nakon treninga dovodi u stanje duboke opuštenosti

Jeste li ikad ušli u teretanu i osjetili nedostatak snage i motivacije, ali nakon što ste čuli samo nekoliko taktova vaše omiljene pjesme, sve se vratilo u normalu? To je samo jedna od mnogih prednosti slušanja glazbe tijekom vježbanja.

Utjecaj na vježbanje

Dobro postavljena lista pjesama nas motivira i omogućava da prevladamo vlastite slabosti. Ne utječe samo na emocije, pomažući se osloboditi stresa i opustiti nas. Ono što je važno - glazba koja dolazi izravno iz slušalica udaljuje nas od vanjskih zvučnih podražaja, a to pomaže da se fokusiramo isključivo na vježbanje.

Glazbeni ritam također postavlja tempo, sinkronizaciju i tijek pokreta. Na primjer, stalni tempo pjesme pomaže tijelu da se navikne na dugotrajne sekvence pokreta, npr. kod trčanja.

Ugodni zvukovi također odvlače pažnju mozga od boli i umora, a kao rezultat toga možete dulje i učinkovitije vježbati.

Kako postaviti dobru listu pjesama

Isplati se utrošiti neko vrijeme pripremajući kolekciju pjesama za trening. Izbor glazbenog žanra ovisi o individualnom ukusu, ali ako je moguće, odaberite pjesme s bržim ritmom - na primjer elektronikom ili rockom i heavy metalom - kako bi se održalo pravilno ponavljanje pokreta.

Tempo pjesme mjeri se u otkucajima u minuti (BPM). To možete lako procijeniti pljeskajući ritmom 10 sekundi i brojeći "ritmove", a rezultat pomnožite sa 6. Dakle, ako ste pljeskali 20 puta, tempo je 120 BPM. Primjerice, "Livin 'On A Prayer" Bon Jovija ima tempo od 122 otkucaja u minuti i "Get Lucky" od Daft Punk feat. Pharrell Williams je 116 BPM.

Uživajte u dobrom zvuku

Kako bi pružio najbolje moguće iskustvo slušanja, Huawei je razvio napredni audio digitalni procesor zvuka za Kirin A1 čip. Čip je vodeći u industriji u frekvenciji obrade zvuka brzinom do 356MHZ. Precizan 3A algoritam za smanjenje buke u stvarnom vremenu omogućuje HUAWEI FreeBuds 3 da učinkovito smanjuju buku iz okoline i omogućava uživanje u čistom i ugodnom audio doživljaju čak i u bučnom okruženju.

HUAWEI FreeBuds 3 su prve otvorene TWS slušalice koje podržavaju smanjenje buke i precizno poništavaju aktivnu buku u stvarnom vremenu. Ako dvaput dodirnete lijevu ušnu slušalicu za uključivanje / isključivanje ANC funkcije, i dalje možete uživati ​​u kristalno čistoj glazbi, čak i u prepunom vlaku ili bučnom restoranu.

O Huaweiju

Huawei je sa svojim proizvodima i uslugama prisutan u više od 170 zemalja, njima se koristi trećina svjetske populacije, a prema broju isporuka u 2018. godini tvrtka je i jedan od najvećih proizvođača mobilnih telefona na svijetu. Huawei ima 15 istraživačkih razvojnih centara (R&D) smještenih u SAD-u, Njemačkoj, Švedskoj, Rusiji, Indiji i Kini. Huawei Consumer Business Group jedna je od tri poslovne sastavnice Huaweija čiji su fokus pametni telefoni, računala i tableti, nosivi pametni uređaji, usluge ”u oblaku” (cloud) i sl. Globalna mreža Huaweija izgrađena je na 20 godina ekspertize u telekom sektoru, a posvećena je pružanju najnovijih tehnoloških iskoraka potrošačima diljem svijeta. ”Omogućavamo izgradnju bolje povezanog svijeta”, krilatica je koju svakodnevno ostvaruje i živi Huawei Business Consumer Group.

Za više informacija posjetite Huawei stranicu za korisnike, Facebook stranicu Huawei Mobile Hrvatska, Huawei Mobile Hrvatska Instagram, Huawei Mobile Hrvatska You Tube kanal te Huawei Forum Hrvatska.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100  dobiva ovaj kupon!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100 dobiva ovaj kupon!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 85 eura. Najbržih 100 dobit će Horizont Shop kupon od 15 eura

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti
PROMO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti

Autoservis Autotek Vaš je pouzdani partner za održavanje i popravak vozila. Pružaju vrhunsku uslugu uz korištenje najnovije tehnologije i visokostručno osoblje
Hibridni oglasnik u novom ruhu: predstavljamo vam novu verziju Shopaj24
Shopaj24

Hibridni oglasnik u novom ruhu: predstavljamo vam novu verziju Shopaj24

Shopaj24, prvi hibrid medija i oglasnika, lansirao je novu verziju svoje platforme. Ovaj korak označava evoluciju prema modernijem, intuitivnijem i naprednijem iskustvu za sve korisnike