Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Zašto organizirati kongres u Međimurju?

Do sad poznata kao prava biciklistička, wellness i gastronomska destinacija, proteklih godina postaje i pravo odredište za brojna poslovna događanja, kongrese i seminare

Foto: Terme Sveti Martin

Ova činjenica ne bi trebala biti iznenađujuća s obzirom kako je Međimurje jedna cjelovita destinacija, cjeloviti proizvod, zaokružen lokalnom gastronomskom ponudom, pregršt aktivnosti na otvorenom za slobodno vrijeme te kvalitetnim storytelling pristupom koji oduševljava svakog koji zakorači na prostore ove najmanje hrvatske županije. 

Kvalitetan prostor za kongres na prvom mjestu

Ako organizirate kongres, važnost kvalitete prostora u kojoj će se on odvijati je neprocjenjiva. U iznimnom ambijentu Hotela, u sklopu resorta LifeClass Termi Sveti Martin postoje tri kongresne dvorane. Atraktivan i klimatiziran prostor kongresne dvorane Mura može na eventu ugostiti do 500 ljudi. Multifunkcionalne manje dvorane W Lounge i Drava opremljene su modernom tehnologijom i odlično su mjesto za ekskluzivne radionice i sastanke. Velik izbor kongresnih dvorana, najsuvremenija audio/video oprema i bogata ponuda coffee breakova ili poslovnih ručkova čini prostor dovoljno atraktivnim i za kongrese na svjetskoj razini. 

Foto: Terme Sveti Martin

Crpite energiju iz sadašnjeg trenutka 

Smjestili ste se u Sveti Martin na Muri, a netaknuta priroda vas okružuje. Zrak je svjež, lakše se diše, ali i misli. Zaronite u ljekovitu vodu Termi Sveti Martin koja će pogodno djelovati na vaš organizam. Uređenju unutrašnjosti bazenskog kompleksa prema filozofiji dr. Rudolfa Steinera cilj je spajanje tijela, uma i duha čovjeka. To sve daje vam energiju za nove rekreativne pothvate, a u cijeloj priči lokalna, tradicionalna i zdravija hrana igra najveću ulogu. Terme svoje sastojke dobavljaju od lokalnih OPG-ova i trude se filozofiju zdravog načina života živjeti i u kuhinji.

Lokacija pogodna za vrstu događaja

Na samom sjeveru Hrvatske, blizu Sloveniji, Austriji i Mađarskoj, LifeClass Terme Sveti Martin predstavljaju izniman strateški položaj zadužen za dobar odaziv stranih sudionika kongresa ili korporativnih sastanaka. Osim toga, samo su sat i pol vožnje udaljene od Zagreba. Lokacija je lako pristupačna, a što je najbolje, smještena je u prekrasnom brežuljkastom Međimurju, okružena netaknutom prirodom koja inspirira.

Foto: Terme Sveti Martin

Društveno odgovorni Teambuilding programi 

Odgovornost prema ljudima, društvu i prirodi karakteristika je koju je u svakom trenu vrijedno poticati, a sudjelovanje u društveno odgovornim aktivnostima razvija pozitivne osjećaje. Čim se tim uključi u aktivnosti kojima je cilj nekome pomoći, svaki je pojedinac potaknut na razmišljanje o svom odnosu prema problematici, a suosjećanje ih zbližava i ojačava da zajedništvom riješe problem. Uključite se u izradu drvenih kućica za pse koje naposljetku idu u azil za napuštene životinje ili sudjelujte u recikliranju i od otpada napravite funkcionalni predmet ili skulpturu. 

Sadržaji i aktivnosti koji će zadovoljiti i one najzahtjevnije 

Sve nabrojene aktivnosti, ali i mnoge druge poput timskog kuhanja, vinskog kviza, yoge ili raznih party programa postoje u sklopu organizacije kongresa, seminara i team buildinga na samom sjeveru Hrvatske, blizu Sloveniji, Austriji i Mađarskoj, u LifeClass Termama Sveti Martin. Na samo sat i pol vožnje udaljene od Zagreba, njihova lokacija smještena usred prirode, ali pristupačna idealna je za timsko okupljanje i druženje uz zabavne aktivnosti. Kada ovim programima dodate još činjenicu da ostatak slobodnog vremena možete popuniti kupanjem u bazenskom kompleksu ili izletima po Međimurju, poželjet ćete team building ili kakvo drugo poslovno druženje organizirati tamo. 

Foto: Terme Sveti Martin

Više informacija potražite na www.termesvetimartin.com.

Tema: Promo sadržaj

Message