Obavijesti

Promo sadržaj

Zašto svi pričaju o ovom pametnom telefonu?

Zašto svi pričaju o ovom pametnom telefonu?
9

Na tržištu pametnih telefona teško je pronaći savršeni omjer između vrhunskog dizajna, sjajnih performansi i pristupačne cijene, no o ovom pametnom telefonu, koji nadmašuje sve ove zahtjeve, zadnjih dana nitko ne prestaje pričati. Odlučili smo provjeriti zašto!

Redmi Note 9 Pro na hrvatsko tržište stiže direktno iz Xiaomijeve tvornice pametnih telefona i od danas je dostupan u sklopu hrvatske online trgovine https://xiaomi-store.hr/ te u zagrebačkom Mi Storeu.

Redmi Note 9 Pro idealan je za sve koji se ne žele mučiti s malim ekranima zbog svog 6,67'' ekrana koji uz rezoluciju od 2400 x 1800 pruža iznimno iskustvo gledanja za bilo koji zadatak koji obavljate na ovom uređaju. Bilo da se radi o gledanju video sadržaja, korištenju aplikacija ili igranju igara, uživat ćete u ovom prostranom ekranu. Ipak, njegova najvrjednija značajka krije se u Document načinu čitanja teksta koja sa sobom nosi mogućnost skeniranja dokumenata, korigiranja rotacije i sjena te postizanja željenog kontrasta.

Osjećaj sigurnosti koji pruža dok ga držimo u ruci, četverostruka stražnja kamera te izdržljiva baterija ono su zbog čega naprosto obožavamo Redmi Note 9 Pro. Prekriven je Corning Gorilla 5 staklom s prednje, ali i sa stražnje strane, dok rubovi, koji su blago zaronjeni, u odnosu na ono što viđamo kod pametnih telefona, osiguravaju čvrst hvat pa više nećete imati osjećaj straha kada podignete pametni telefon s poda.

Kada je u pitanju kamera, Redmi Note 9 Pro opremljen je četverostrukom stražnjom kamerom, od čega glavna kamera ima 64 MP, dok preostalu kombinaciju čine 48 MP + 8 MP + 5 MP + 2 MP kamere koje pružaju mogućnost snimanja kadrova kvalitete kao kod filmova koje gledate u kinu! Ovo nevjerojatno iskustvo praćeno je i 16 MP selfie kamerom umjetne inteligencije s kojom će svaki selfie ispasti baš po vašoj želji!

Izdržljiva baterija kapaciteta 5020 mAh podržava 30 W brzo punjenje pa će za samo 30 minuta biti spremna na 57% kapaciteta, dok Qualcomm Snapdragon osmojezgreni 720G procesor osigurava neprekidnu brzinu rada uređaja. Osim toga, ovaj uređaj podržava i NFC funkciju, koja nudi mogućnost beskontaktnog plaćanja.

Redmi Note 9 Pro dolazi u varijantama od 6GB RAM + 64 GB ROM te 6 GB RAM + 128 GB ROM, a dostupan je u bojama Interstellar Grey, Glacier White i Tropical Green.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.