Obavijesti

News

Komentari 56

'Zašto Vlada ne može otjerati onoga koji je počeo zaj.......?'

'Zašto Vlada ne može otjerati onoga koji je počeo zaj.......?'
1

U srijedu su u sabornici letjele psovke ili su neki umjesto pristojnih riječi čuli psovke. Počelo je ujutro s okršajem SDP-a i HDZ-a, a omaklo se i Lesaru

VIDEO

U srijedu su u sabornici letjele psovke ili su neki umjesto pristojnih riječi čuli psovke. Počelo je ujutro s okršajem između HDZ-ovog Dujomira Marasovića i SDP-ovog Franka Vidovića. 

Nakon što je HDZ-ovac vladajućima poručio da se u prve dvije godine mandata nisu bavili ničim osim što su po hitnom postupku donosili zakone o grobljima, Vidović mu je odgovorio.

- Mi smo dvije godine čistili vaša groblja - čulo se iz klupa SDP-a. No neki su krivo čuli.

Mnogi zastupnici zaključili su da su SDP-ovci čistili nešto drugo, a na nekim je portalima i osvanulo da je iz Vidovićevih usta izašla ta nepristojna riječ. 

Vidović ipak nije spominjao ničije izmete

Čak je i reakcija Dragice Zgrebec aludirala na to da je ona stranačkog kolegu krivo razumjela.

- Kolega, molim vas! Zadržimo malo razinu rasprave - rekla je Zgrebec. Na kraju su ipak svi shvatili da je Vidović bio pristojan i da nije spominjao ničije izmete.

Lesaru se ipak omaklo

No, laburistu Dragutinu Lesaru psovka je izletjela. Lesar se osvrnuo i na slučaj Zračne luke Zagreb za koju je strani investitor dobio koncesiju, ali da bi je platio, Hrvatska mu treba dati jamstvo za kredit.

- Što sada? Je li nekakva caka u ugovoru da ga ne možemo raskinuti? Ja ugovor nisam vidio, on je proglašen tajnom. Pa ako postoji zamka u ugovoru koje je netko u ime Republike Hrvatske potpisao zbog čega ga sada Hrvatska ne može raskinuti i otjerati ovog koji je počeo, skoro sam rekao zaje...... Oprostite, onda je netko za to odgovoran - rekao je Lesar i nasmijao kolege u sabornici. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...
A KLELI SE U JEDINSTVO

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...

Odlazak bračnog para Raspudić Selak od Mosta, samo je jedan od raskola među partnerima i unutar stranaka nakon izbora. DP se lomi oko koalicija, SDP-ov Grbin na meti kritika, Plenković na dvostrukom udaru...
DP želi 4 ministarstva? Mario Radić za 24sata: To nije istina, ne znam tko to plasira u javnost
IZ MINUTE U MINUTU

DP želi 4 ministarstva? Mario Radić za 24sata: To nije istina, ne znam tko to plasira u javnost

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori