Obavijesti

Promo sadržaj

Zastrašujući prvi oblik života van Zemlje

Zastrašujući prvi oblik života van Zemlje
1

U jeci otkrića mogućnosti života na drugim planetima koje je nedavno objavila NASA, u kina nam je stigao zastrašujući triler TRAG ŽIVOTA s Jakeom Gyllenhaalom, Ryanom Reynoldsom i Rebeccom Ferguson u glavnim ulogama

Riječ je o napetom znanstveno-fantastičnom trileru čija radnja je smještena u ne tako dalekoj budućnosti, a ono što je najviše zastrašujuće jest činjenica da u samoj priči ima zapravo jako malo SF elemenata i većinom se oslanja na realnost ljudskih reakcija uslijed prvog susreta s potpuno novim oblikom života van Zemlje. Napeti triler TRAG ŽIVOTA danas stiže u domaća kina!

David, Miranda, Rory, Katerina, Sho i Hugh šestero je astronauta koji čine posadu međunarodne svemirske posade koja se nalazi na rubu jednog od najvažnijih otkrića u povijesti civilizacije: prvog dokaza života na Marsu. Kako posada polagano započinje svoje istraživanje, njihove metode dovode do neželjenih posljedica, a novi oblik života pokazuje se puno inteligentnijim nego što je to itko mogao očekivati…

Redatelju Danielu Espinosi prema vlastitom priznanju najveći uzor prilikom rada na ovom filmu bilo je remek-djelo „Alien“ Ridleyja Scotta. Ono što TRAG ŽIVOTA, međutim, razlikuje od „Aliena“ je činjenica da se njegova radnja nužno ne događa u nekoj dalekoj budućnosti, u nekom dalekom stoljeću – to je priča koja bi se vrlo lagano mogla dogoditi za vrijeme naših života, kojoj bismo i mi sami mogli svjedočiti. Zbog toga je Espinosa priči filma prišao više sa znanstvene, nego sa znanstveno-fantastične strane, a sudeći prema novoj kino najavi konačan rezultat će biti napeto kinematografsko iskustvo koje se nikako ne smije propustiti.

Scenaristi filma su Rhett Reese i Paul Wernick koji stoje iza fantastičnog „Deadpoola“ – prošlogodišnjeg super-hita kojeg je samo u domaćim kinima prošle godine vidjelo preko 100 tisuća gledatelja i koji se nalazi na gotovo svim renomiranim listama najboljih filmova 2016. godine. Uz filmsku ekipu iza i ispred kamere i novu kino najavu nesumnjivo je da nas očekuje još jedna intrigantna znanstveno-fantastična priča koja će nas navesti da promišljamo o budućnosti koja nam više i nije toliko daleka.

Napeti SF triler TRAG ŽIVOTA u svim kinima i 4DX-u!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve