News

Komentari 2

Zatvorenik s Bilica završio je u bolnici - sumnjaju na koronu

Zatvorenik s Bilica završio je u bolnici - sumnjaju na koronu

Službeni i potpuni nalazi doći će iz Zagreba tek u petak, no neslužbeno doznajemo kako su prvi rezultati testiranja na novi soj korona virusa ipak negativni

Noć provedena u zatvoru na Bilicama čini se nije najbolje "sjela" Jerku Č. (40), osumnjičenom zbog kaznenog djela pranja novca i to u iznosu od preko devet milijuna kuna. Nakon što je u srijedu ispitan pred Županijskim državnim odvjetništvom te mu je, na prijedlog tužiteljstva, sudac odredio istražni zatvor, u četvrtak ujutro se osumnjičeni požalio na zdravstvene tegobe.

Dohvatila ga nekakva prehlada, čini se, pa je prebačen u splitsku bolnicu gdje je i zadržan zbog sumnje da je obolio od - COVID-19! Navodno je “prodao priču” kako je nedavno bio u Italiji...

Da je Jerko Č. prebačen u splitsku bolnicu potvrdili su nam na splitskom Državnom odvjetništvu, koji su o tome informirani iz splitskog zatvora tijekom jutra, kao i branitelj osumnjičenog Željko Lubina. Službeni i potpuni nalazi doći će iz Zagreba tek u petak, no neslužbeno doznajemo kako je prvi “screening” na novi soj koronavirusa ipak negativan.

Ako se potvrdi da nije riječ o SARS-CoV-2, onda se Jerko Č. može mirno vratiti u svoju ćeliju, a svi koji su s njim bili u kontaktu odahnuti. 

Najčitaniji članci