Obavijesti

Promo sadržaj

Završnica Favbet gradskih liga! Kladi se! Bez rizika do 200 kuna za nove korisnike!

Završnica Favbet gradskih liga! Kladi se! Bez rizika do 200 kuna za nove korisnike!
2

Završnica Favbet gradskih liga je pred vratima! Pulska Verudela 24. i 25. srpnja ugostit će 16 najboljih ekipa iz 6 hrvatskih gradova. Za veliki prijelazni pehar borit će se malonogometne momčadi iz Pule, Rijeke, Splita, Osijeka, Zadra i Zagreba

Ekipe su pokazale odličnu formu pa se u završnici očekuje još bolji nogomet! Ne propusti kladiti se na omiljenu ekipu putem stranice Favbet.hr, besplatne aplikacije ili putem izravnog linka na stranicu s ponudom završnice Favbet gradskih liga.

Rezultate sa završnice Favbet gradskih liga uživo možete pratiti putem aplikacije Leagues & Tournaments, na kojoj ćete pronaći sve informacije o momčadima i igračima.

Osijek – Lokomotiva 25.7.2020. - 21:05

Od ostalih parova za vikend izdvajamo susret Osijeka i Lokomotive koji se u posljednjem kolu HNL-a izravno bore za drugu poziciju ljestvice, odnosno za ulazak u kvalifikacije Lige prvaka! U rujnu je Lokomotiva slavila na domaćem terenu, a sad im se Osječani imaju priliku osvetiti u Gradskom vrtu. Prognoza – pobjeda Osijeka

Tečajevi: 1,95 – 3,60 – 3,60

Favbet prognoza – pobjeda Osijeka

Rijeka – Istra 1961 25.7.2020. - 21:05

Drugi par iz 1. HNL koji izdvajamo je Rijeka – Istra 1961. Derby della Učka u posljednjem kolu mogao bi poremetiti planove Osijeku i Lokomotivi. Odigraju li neriješeno, a Rijeka svlada Istru 1961, Riječani putuju u Ligu prvaka. Zanimljiva situacija. Bit će vatre na travnjacima sigurno!

Tečajevi: 1,12 – 7,50 – 25,00

Favbet prognoza – Rijeka -2 hendikep (tečaj 1,70)

Leicester – Manchester United 26.7.2020. - 17:00

Pravi rat očekuje se u Premier ligi između Leicestera i gostujućeg Manchester Uniteda. Bit će to izravna borba za ulazak u najprestižnije europsko nogometno natjecanje – Ligu prvaka. Vidjet ćemo hoće li prevladati iskustvo Lisica ili mladost Crvenih vragova. U svakom slučaju na vrhu ljestvice Premiershipa očekuje se pravi vatromet u posljednjem kolu!

Tečajevi: 3,20 – 3,60 – 2,25

Favbet prognoza – pobjeda Manchester Uniteda

 

Light up the game – Favbet.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini