Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
68 komentara

Zavrti se oko oblaka: Gradili ga 14 mjeseci, uložili 12 mil. eura

Otvoren do 23 sata: Park Mirnovec primat će sedam do deset tisuća posjetitelja. Ima 24 adrenalinske atrakcije. Prostire se na 45 tisuća četvornih metara i podijeljen je u tri tematske cjeline

68 komentara

Ovdje smo na ljetovanju pa smo odlučili osjetiti adrenalin. Inače smo iz Slavonije, a za nas dvoje i dijete izdvojili smo oko 300 kuna.

POGLEDAJTE VIDEO:

Prvi put smo u ovakvom parku. Rekli su nam oduševljeni posjetitelji iz Slavonije.

Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Prvi adrenalinski park u Hrvatskoj, u Biogradu na Moru, u subotu je otvorio svoja vrata posjetiteljima. Fan park Mirnovec prostire se na površini od 45 tisuća četvornih metara s čak 24 atrakcije podijeljene u tri cjeline.

Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Park se gradio dulje od godinu dana i na njega je potrošeno 12 milijuna eura. Radno vrijeme parka je od 15 do 23 sata. Prvih desetak dana, dok se radi s manjim kapacitetom. cijena ulaznica bit će niža. Odrasli su prvi dan na ulaznice potrošili 120 kn dok je cijena ulaznice za djecu 110 kn. Sva djeca koja su niža od 120 cm ne moraju platiti ništa.

Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Kada se krene raditi u punom kapacitetu cijena ulaznice bit će skuplja i stajat će 190 kn za odrasle. Tematski park dizajnirao je talijanski arhitekt Franco Barazzoni. Osmišljen je po uzoru na slične parkove u svijetu pa nije ni iznenađujuće kako je iz milja dobio naziv hrvatski Gardeland. Park će biti otvoren sedam mjeseci u godini.

Foto: Dino Stanin/PIXSELL

- Tijekom sezone otvoreni smo svaki dan, a nakon sezone samo vikendima. Pružat ćemo i ostale zabavne sadržaje kako bismo upotpunili ponudu – rekao je direktor parka Boris Kovaček. Unutar parka su i tri restorana, ugostiteljski objekti, kafić i šetnica.Između ostalih adrenalinskih atrakcija posjetioci su uživali i u roller coasteru, mega ljuljački, adrenalinskom klatnu, vodenom toboganu, kao i rotirajućoj dizalici. Velika atrakcija je panoramski kotač visok 30 metara s kojega se može vidjeti cijeli zadarski arhipelag.     

Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Posjetioci su čekali u redovima

Stanovnici Biograda na Moru i okolnih mjesta s oduševljenjem su pohrlili na otvorenje prvog tematskog zabavnog Fan parka Mirnovec na hrvatskom Jadranu.     

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message