Obavijesti

News

Komentari 100

Zbog duga za smeće: Holding želi ovršiti Zorana Milanovića

Zbog duga za smeće: Holding želi  ovršiti Zorana Milanovića
1

Milanović nema pojma o dugu koji je, čini se, nastao još od prethodnog vlasnika stana. Uz to, Milanovića čeka prava birokratska peripetija, jer je Čistoća navela njegov krivi OIB

VIDEO

Bivši premijer Zoran Milanović morat će izgleda proći pravu birokratsku peripetiju i obijanje šaltera zbog duga za odvoz otpada. Zagrebački holding mu je preko odvjetničkog ureda Marijana Hanžekovića poslao ovrhu koja će s kamatama dosegnuti i par tisuća kuna.  

Originalni dug zbog kojeg je u veljači poslana ovrha bivšem premijeru je 280 kuna. Na njega treba platiti i zatezne kamate od najmanje osam godina. 

Milanović nam je preko glasnogovornice poručio da nema pojma da dug postoji.

Milanovića čeka i pravna bitka jer je Čistoća koja se brine o otpadu poslala preko odvjetničkog ureda ovrhu na dobru adresu, ali je navela krivi OIB Zorana Milanovića. Bez ispravnog OIB-a je nemoguća ovrha. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

I to nije sve. Kako neslužbeno doznajemo u Zagebačkom holdingu, dug za njegov stan u Krajiškoj ulici je izgleda napravio prethodni vlasnik, nekad moćni šef Croatia Osiguranja Hrvoje Vojković. Međutim, dug ostaje na stanu. 

Holding: Milanoviću su na usluzi naši službenici

- Greška s OIB-om je izgleda napravljena jer su usklađivani podaci i povučen je pogrešan identifikacijski broj za Milanovića. Dug je ipak na njegovu stanu u Krajiškoj – neslužbeno doznajemo u Zagrebačkom holdingu. 

Zagrebački holding je bivšem premijeru poručio da su mu na usluzi njihovi službenici u korisničkom centru za sve nejasnoće. 

–  Pozivamo korisnika Zorana Milanovića  da na temelju svojih važećih dokumenata (osobna iskaznica, vlasnički list) dokaže navodnu počinjenu pogrešku prilikom provođenja ovršnog postupka. Nadalje, djelatnici Zagrebačkog holdinga istome su na raspolaganju za sve nejasnoće te ga stoga pozivamo da posjeti naš Korisnički centar u Ulici grada Vukovara kako bismo zajedno otklonili nastale navodne nejasnoće – službeno su nam odgovorili iz Službe za odnose s javnošću Zagrebačkog holdinga. 

'Milanović nema saznanja o dugovanju'

Iako ovršni prijedlog nosi datum još od prije mjesec dana, Zoran Milanović nam je preko glasnogovornice stranke samo kratko poručio da nije upoznat s dugovanjem. 

– Zoran Milanović nema saznanja od dugovanju i provjerit će o čemu se radi i postupiti prema zakonu – rekla nam je glasnogovornica Danica Juričić. 

Pitanje je samo kada je dug nastao, a prema neslužbenim informacijama, radi se o vremenu prije nego je Milanović postao vlasnik. Različiti sugovornici navode različite godine nastanka, od 2004. do 2008. godine, a zbog isteka radnog vremena, točan mjesec dugovanja nije bilo moguće danas dobiti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 100
VIDEO

Ava Karabatić dobila je više glasova od Plenkijeve ministrice kulture Obuljen Koržinek!
SPEKTAKL

Ava Karabatić dobila je više glasova od Plenkijeve ministrice kulture Obuljen Koržinek!

Lani sam u ovo vrijeme bila doma u alkoholiziranom stanju. Ovo je veliki uspjeh za mene i moj mali tim velikih ljudi, rekla je Karabatić

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović
Ovo su 'preskakači' izbora: U Sabor idu Vučemilović, Zurovec, Stier, Bartulica, Krstičević...
PREFERENCIJALNI GLASOVI

Ovo su 'preskakači' izbora: U Sabor idu Vučemilović, Zurovec, Stier, Bartulica, Krstičević...

Preferencijalni glasovi su skinuli mandate Mostu, Domovinskom pokretu, PGS-u, ali otkrili i stranačke netrpeljivosti i pomrsili planove šefovima stranaka. Čačić i Glavašević ipak neće u Sabor