Obavijesti

News

Komentari 30

"Zbog HDZ-a se osjećam kao Židov u nacističkoj Njemačkoj"

"Zbog HDZ-a se osjećam kao Židov u nacističkoj Njemačkoj"
1

Poslovno su me uništili i duguju mi 65.000 kuna za koncesiju koja je trebala trajati pet godina, a oduzeli su mi je nakon samo osam mjeseci rada, tvrdi poduzetnik iz Šibenika

VIDEO

Poznati šibenski poduzetnik Zoran Mikulandra, vlasnik obrta Noa koji je godinama obavljao usluge prijevoza u staroj gradskoj jezgri Šibenika, odlučio se za javni prosvjed protiv gradonačelnika Željka Burića i drugih članova gradske uprave, piše Šibenikin.

Mikulandra je izradio i odjenuo bijelu majicu sa žutom židovskom zvijezdom na ramenu i natpisom 'Nisam u HDZ-u'. Zoran smatra kako je upravo gradska uprava odgovorna za propast njegovog obrta 'Noa'.

- Majicu sa šestokrakom židovskom zvijezdom napravio sam jer se osjećam baš kao Židov u predratnoj nacističkoj Njemačkoj, a unutra sam napisao da nisam u HDZ-u jer njih krivim za situaciju u kojoj sam se našao. Posao sam pokrenuo kada u Šibeniku nije bilo turizma i godinama sam ulagao u njega, sve dok vlast nije nanjušila novac i oduzela mi kruh iz usta. Poslovno su me uništili i duguju mi 65.000 kuna za koncesiju koja je trebala trajati pet godina, a oduzeli su mi je nakon samo osam mjeseci rada - kazao je Zoran.

Bijelu majicu na kojoj je ispisana poruka 'HDZ otea posal, sad bi i didovinu' nosit će, kaže, kako bi mladi vidjeli da bez članstva u HDZ-u u Šibeniku nema smisla ulagati.

Priznaje pak da je nekad i sam bio u HDZ-u, ali je izašao jer se, kaže, protivio tome da ne smije misliti svojom glavom. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca