Obavijesti

News

Komentari 174

Zbog jedinice iz likovnog, otac učitelja udario čekićem po glavi

Dominik Lubina, inače privatni stomatolog i ugledni stanovnik Čapljine, kako pišu lokalni mediji, došao je u školu kako bi se suočio s učiteljem koji nije odgovarao na njegove poruke

VIDEO

Otac učenika čapljinske Osnovne škole u četvrtak ujutro napao je učitelja likovnog jer je njegov sin, osmaš, dobio jedinicu iz rada. Učitelja Gratisa Ferenca nakon svađe u predvorju škole udario je čekićem po glavi i teško ga ozlijedio pa je ovaj završio na liječenju u mostarskoj bolnici. 

Dominik Lubina, inače privatni stomatolog i ugledni stanovnik Čapljine, kako pišu lokalni mediji, došao je u školu kako bi se suočio s učiteljem koji nije odgovarao na njegove poruke. Potukli su se u predvorju škole, a razdvajao ih je domar, piše caportal.net.

'Ja sam samo akademski slikar, a ne neki snagator'

- Prethodno sam se do recepcije spustio po kavu, a tu je bilo desetak kolegica, koje su svjedočile ovom brutalnom napadu. Više puta me udario u glavu i napravio polugu, a za to vijeme je moja krv kapala po njegovim nogama. Nakon što su nas razdvojili, onako krvava lica, zgrabio sam čekić kako bih se obranio u slučaju novog napada i kako bih potjerao nasilnika. Ja sam samo akademski slikar, a ne neki snagator. Pri njegovom upadu sam držao ruke i džepovima, a ni u snu nisam ovo očekivao. Već 15 godina radim ovaj posao i nikad nisam imao neugodnosti zbog posla. Mostarski liječnici su mi sanirali ozljede po licu i pustili na kućnu njegu - kazao je Ferenc za spomenuti portal i dodao kako je spornu jedinicu dao za rad od prije mjesec dana i da je to više bilo prevetivnog karaktera.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

'Mom sinu, jednom od najboljin učenika, dao je jedinicu. To je primitivno'

- Da, došlo je do naguravanja na recepciji, a tom sam prilikom, koliko se sjećam, dao pljusku nastavniku koji je odmah burno reagirao čim sam ga pitao što ima protiv mene i zašto je mome sinu, odličnom i uzornom učeniku osmog razreda, jednom od najboljih u školi, dao jedinicu iz likovnog. Nakon takvog nepedagoškog ili primitivnog nastupa, kao i odgovora da je negativnu ocijenu dao jer rad nije bio osjenčen, došlo je do, prvo naguravanja, a potom i do hrvačkog kontakta. Glavom se zabio u moj trbuh i pritusnuo na zid, a onda je reagirao prisutni domar pa nas razdvojio. Nakon toga je nastavnik nakratko nestao i pojavio se sa čekićem kojim me je, dok sam pričao s domarom, htio udariti u glavu. Dobio sam udarac u nogu koja mi je otekla - krekao je Lubina.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 174
VIDEO

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10

Nakon objave prvih rezultata u HDZ-u je zavladalo oduševljenje, a u SDP-u razočaranje. Cijelo vrijeme traje prebrojavanje, ali SDP se ne miče sa 42 mandata...

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...
IZBORI 2024.

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...

Na stranicama izbori možete pregledati rezultate po izbornim jedinicama i gradovima , tj. pogledati kako se glasalo u vašem 'susjedstvu'...
Nove izlazne ankete: HDZ dobio jedan mandat, SDP gubi jedan. DP ima 13, Most skočio na 11
ZATVORENA SU BIRALIŠTA

Nove izlazne ankete: HDZ dobio jedan mandat, SDP gubi jedan. DP ima 13, Most skočio na 11

Do 16.30 sati na birališta je izašlo čak 50,60 posto birača, odnosno njih čak 1.605.472. To je više od 16 posto više nego 2020. godine, 13,4 posto više nego 2016. i čak četiri posto više od rekordne 2015. godine!