Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zbog ogovaranja upucao ga iz “damskog” pištolja

Vladimir C. je pucao na Stjepana B.iz pištolja malog kalibra, ne većeg od mobitela. Nakon svađe i naguravanja ranio je Stjepana u prsa

Željko Lukinić
Foto: Željko Lukinić
6 komentara

Metci su u nedjelju oko 18.45 sati zafijukali u caffe baru Pokupčanka u Pokupskom kraj Velike Gorice. Vladimir C. (69) dva puta je opalio iz malog, tzv. damskog pištolja. Stjepana B. (57) ranio je u prsa. Teško je ozlijeđen i prevezli su ga u KBC Zagreb. Drugi metak nije nikoga pogodio i zabio se u zid. Poslije pucnjave Vladimir je otišao kući, gdje su ga policajci uhitili oko 20 sati. Pucnjavi je prethodila svađa. Svi su bili pijani. Vladimir s jedne te Stjepan i njegov prijatelj Željko C. (36) s druge strane svađali su se o tome tko koga ogovara.
Mještani pričaju da je Vladimir u Pokupskom poznat kao nasilnik. Kažu i da je Stjepana već jednom napao prije desetak godina. U Njemačkoj je, tvrde, ubio nekoga, zbog čega je i robijao. Svi s kojima smo razgovarali žele ostati anonimni. Kažu da se boje Vladimirove osvete. Policija ga je evidentirala nekoliko puta zbog nedopuštenog držanja oružja i nanošenja tjelesnih ozljeda.

Možda vas zanima i ovo:
Message