Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Zbog olujnog su vjetra zatvorili autocestu, napadao je i snijeg

Autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje, državna cesta DC54 Maslenica-Zaton Obrovački zatvorene su za sva vozila, kao i Paški most, Jadranska magistrala (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene

Foto: HAK
19 komentara

- Zbog olujnog vjetra za sve skupine vozila zatvorene su autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje (obilazak je državnim cestama preko Gračaca, Obrovca i Karina-DC50 i DC27), državna cesta DC54 Maslenica-Zaton Obrovački, Paški most, Jadranska magistrala (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene, objavio je HAK. 

- Samo za osobna vozila otvorena je autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Delnice i Kikovica (obilazak za ostale skupine je državnom cestom DC3 kroz Gorski kotar), stoji u objavi. 

Upaljen crveni meteoalarm

U Istri i na Kvarneru zbog olujnog je nevremena upaljen crveni meteoalarm. 

- Postoji rizik za osobnu sigurnost zbog iščupanih stabala, polomljenih grana te letećih krhotina. Očekuju se rasprostranjena oštećenja konstrukcija, prekid prometa i prekid opskrbe energijom, stoji na stranicama Meteoalarma

Bura prekinula trajektni promet na Makarskom području

Zbog bure olujne jačine koja puše na Makarskom primorju u prekidu je trajektni promet na liniji Sumartin na otoku Braču – Makarska.

Bura puše brzinom od 90-tak, a na udare i do 115 kilometara na sat, doznaje se od gradskog centra Osejava u Makarskoj. Ujedno zbog vrlo jakog vjetra vozačima se na državnoj cesti D8 na predjelu kod Veprica zapadno od Makarska i kod Baškog Polja preporuča opreznija vožnja.

Na državnoj cesti 535 od Baškog Polja do ulaznog portala tunela Sveti Ilija u Bastu, zbog vjetra i mokrog kolnika brzina kretanja vozila ograničena je na 60 kilometara na sat.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message