Obavijesti

Promo sadržaj

Zdrav povratak u školu naših najmlađih

Zdrav povratak u školu naših najmlađih
2

Povratkom škole i vrtića djeca su se napokon vratila prijeko potrebnom školovanju i svojim prijateljima. U malo drukčijim okolnostima i nešto drukčijim pravilima koja uglavnom dopuštaju normalne aktivnosti

Ipak, jesen i početak zime sa sobom donose i uobičajene respiratorne tegobe – prehlade, viroze, začepljen nos i kašalj.

Obzirom na promijenjene okolnosti ove godine svaka temperatura ili viroza sa sobom nosi više brige te je stoga prevencija i važnija no inače. Kako bismo naše najmlađe zaštitili, važno je držati se određenih pravila i uputa koja uvijek vrijede. Nudimo djeci raznovrsnu, šarenu i svježu hranu, neka što više vremena provode u fizičkoj aktivnosti na zraku i osigurajmo im dovoljno odmora. Pomoć u obliku dodatka prehrani je dobrodošla, i to ponajprije u vidu sastojaka koju mogu doprinijeti funkciji imunološkog sustava i nadoknade vitamina i minerala koji se u dječjoj dobi vrlo brzo troše.

Važna je kvaliteta

Zbog sigurnosti i kvalitete proizvoda preporučuje se izbjegavati neprovjerene sastojke ili razne tradicionalne mješavine koje nisu odobrene od nadležnih institucija. Upravo iz tog razloga najbolje je posavjetovati se s pedijatrom ili farmaceutom i odabrati u ljekarni djetetu primjeren dodatak prehrani za imunitet. Beta-glukan, izoliran iz stanica kvasca jedan je od najpopularnijih sastojaka u proizvodima za djecu. Vitamin C, cink kao i vitamini B skupine igraju značajnu ulogu u normalnom funkcioniranju imunološkog sustava te bi trebali biti neizostavni sastojci u dodacima prehrani za djeci.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Što potražiti u ljekarnama

Prema službenim podacima (IQVIA Market Viewer Croatia, 2020.) prošle godine je najtraženiji dodatak prehrani za imunitet djece u ljekarnama bio sad već dobro poznati Imunosal tekući dodatak prehrani. Razlog je između ostalog i u njegovom sastavu koji sadrži kvalitetni beta-glukan izoliran iz kvasca, 10 vitamina i cink važan za imunitet. Pogodan je za predškolsku i školsku djecu, odličnog je okusa i uz to vrlo je prihvatljive cijene.

Za one najmlađeg uzrasta, već od navršene godine dana, tu je Imunosal Junior sirup koji sadrži jedinstvenu kombinaciju vitamina i minerala za razvoj i imunitet djece, uključujući i vitamin D i željezo. Također je odličnog voćnog okusa koji djeca vole.

U ljekarnama možete naći i Imunosal pastile s okusom šumskog voća koje sadrže beta-glukan, vitamin C i cink, a dodatno su obogaćene lecitinom. Posebno su prepoznatljive zbog simpatičnog profesora Baltazara.

Za one malo starije, tu su Imunosal šumeće tablete. Čaša ukusnog napitka sa beta-glukanom, cinkom i 10 vitamina u preporučenim dnevnim dozama. Djeca od 6 godina uzimaju pola, a od 12 godina jednu tabletu dnevno. Okus naranča!

Imunosal je dio provjerene Pharmoval linije dodataka prehrani. Svi Imunosal proizvodi napravljeni su u skladu sa potrebama i dozama posebno prilagođenim najmlađima. Proizvode možete potražiti u ljekarnama, specijaliziranim prodavaonicama ili na internet trgovini drogerija.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Holcim Hrvatska predvodi put prema dekarbonizaciji na događaju "Journey to Net Zero"
PROMO

Holcim Hrvatska predvodi put prema dekarbonizaciji na događaju "Journey to Net Zero"

Holcim Hrvatska, vodeća tvrtka u građevinskoj industriji, oduševila je svoje partnere, dobavljače i kupce na ekskluzivnom događaju "Journey to Net Zero" u prestižnoj Laubi.

Kineska 40. antarktička ekspedicija uspješno završila
PROMO

Kineska 40. antarktička ekspedicija uspješno završila

U organizaciji Ministarstva prirodnih resursa 40. kineska antarktička ekspedicija krenula je iz istočne kineske općine Šangaj 1. studenoga 2023. Tim ekspedicije prešao je više od 30 000 nautičkih milja
Vaš saveznik u borbi s prašinom i dlakama
PROMO

Vaš saveznik u borbi s prašinom i dlakama

Recite zbogom čak i najmanjim česticama prašine i osigurajte čist dom za svoju obitelj