Obavijesti

Promo sadržaj

Zdravlje zubi utječe na zdravlje cijelog organizma

Zdravlje zubi utječe na zdravlje cijelog organizma
2

Koliko puta ste skrivali osmijeh kad niste bili zadovoljni izgledom svojih zubi? U slučaju boli u usnoj šupljini i zubima, također smo nesigurni, ali imamo li zbog toga druge smetnje?

Poznata je činjenica da blistav osmijeh i zdravi zubi podižu samopouzdanje. Uz veću sigurnost u sebe lakše idemo kroz život. Danas se ne moramo opterećivati brigom oko nesavršenosti i nedostataka zubi jer rješenje postoji za sve. Brzo i jednostavno danas možete nadomjestiti sve zube u nekoliko dolazaka stomatologu uz širok izbor terapija kreirane prema individualnim potrebama.

Zdravi zubi preduvjet su općeg zdravlja organizma i kvalitete svakodnevnog privatnog i poslovnog života. Međutim ako već osjećate smetnje u usnoj šupljini to je znak da biste trebali posjetiti stomatologa. Nedostatak zubi, parodontoza i druga oboljenja zubi važan su faktori individualnog zdravlja. Svaka infekcija u usnoj šupljini može uzrokovati širenje infekcije u unutarlubanjsku šupljinu te ostale dijelove tijela.

Važnost preventive proizlazi iz posljedica koje mogu biti drastične, a nepotrebne jer se mogu lako izbjeći ili umanjiti. Preventiva je prvi korak kojim se osigurava oralno zdravlje. No zašto je tako teško održavati redovno oralnu higijenu, ići jednom godišnje kod doktora stomatologa na pregled, čišćenje kamenca i paziti na zdravlje zubi, sigurno se ponekad zapitamo.

Vrlo često zanemari se preventivni redovni pregled kod doktora stomatologa jer neki problemi se ne osjete dok nije prekasno. Bol kad nastupi već je riječ o uznapredovalom procesu koji je neko vrijeme tinjao pa odjednom buknuo. Na redovnom pregledu možete dobiti dobre i korisne savjete kako osigurati zdravlje usne šupljine i zubi te individualan i prilagođen plan terapije.

Započnite s boljom brigom za svoje zube već ovog mjeseca. Novi početak za vaš osmijeh čeka vas kod doktora stomatologa u Poliklinici ARENA, centru vrhunske stomatologije. Dogovorite termin za preventivni pregled pozivom na 01 6542 655 ili kilikom na link. Saznajte sve što vas zanima i poduzmite što možete za blistav osmijeh koji traje i osigurava vam zdravlje i samopouzdanje!

Stomatološka poliklinika ARENA 
Remetinečki gaj 2k, 10020 Zagreb 
Tel: 01/6542-655 
Web: www.arenapoliklinika.hr  
E-mail: info@arenapoliklinika.hr
Facebook page: www.facebook.com/ArenaPoliklinika/

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Pet savršenih lokacija za fotografiranje u Hrvatskoj koje morate posjetiti
PROMO

Pet savršenih lokacija za fotografiranje u Hrvatskoj koje morate posjetiti

Hrvatska je zemlja bogate povijesti, spektakularne prirode i nevjerojatnih prizora koji ostavljaju bez daha

HUB i EIB pokreću dvogodišnju edukaciju mladih poduzetnika i srednjoškolaca
PROMO

HUB i EIB pokreću dvogodišnju edukaciju mladih poduzetnika i srednjoškolaca

Incijativa „Financije za nove generacije" ključan je korak u osnaživanju financijske pismenosti i poduzetničkog duha među mladim generacijama u Hrvatskoj
Hrebak: 'Grad Bjelovar prvi će u Hrvatskoj koristiti geotermalnu energiju za svoje potrebe'
PROMO

Hrebak: 'Grad Bjelovar prvi će u Hrvatskoj koristiti geotermalnu energiju za svoje potrebe'

Do sada se nitko nije upustio u ovako velik i opsežan posao, koji je usto dugotrajan te vrlo skup, rekao je bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak te dodao da tek sad očekuje ekspanziju investicija i ulaganja u Bjelovar