Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
138 komentara

Žedni Stipe Mesić: Dali mu pet boca 'viagre' da bi bio poletan

Stjepan Mesić postao je zaštitno lice famozne Muške vode, koja se u bivšoj državi naveliko reklamirala kao napitak koji jača potenciju. Za nagradu je dobio pet boca...

Foto: YouTube
138 komentara

Stjepan Mesić postao je zaštitno lice famozne Muške vode, koja se u bivšoj državi naveliko reklamirala kao napitak koji jača potenciju.

- Voda je dobila ime Meli po mojoj kćeri Melisi - kaže nam Mirza Kuliglić iz Kladnja u BiH, Mesićev prijatelj koji je počeo prodaju Muške vode.

- Mesiću je, kaže, spakirao pet bočica, da mu se nađe. Boce je pokupila njegova pratnja. Nagađa se da će ih iskoristiti za podj..... - kaže Kuliglić pa ozbiljno dodaje:

- Mesić je strašno puno radio za gospodarstvenike, ja sam često putovao s njim, znam što je radio za zajedničke nastupe hrvatskih i BiH kompanija. On je puno poslova donio, tko god mu se javio da mu stvori kontakte, on je to učinio. Nema na ovim prostorima jačeg igrača: on može nazvati Chiraca, Putina, državnike u u arapskim zemljama, gdje je redoslijed jasan: Tito, pa on, pa dugo dugo nitko - kaže Kuliglić.

Vlada Tuzlanskoga kantona investitorima je dodijelila koncesiju. Svi su dogovori za sada ostvareni. Tvrtka je kupila i zemljište na kojem će instalirati novu tvornicu za flaširanje ovog eliksira zdravlja.

Načelnik općine Jusuf Čavkunović prošle godine je pokazao bocu Muške vode iz 1968., kad je počelo punjenje, rekavši da nakon 47 godina nije promijenila boju.

Ševko Selimbašić (77), bivši šumar, novinarima je rekao:

- Zapamtite ovo: ‘Čim snaha ne sluša, svekar ide po vodu!’

Za mušku vodu su rekli da je bosanska viagra, da u Kladnju i nije neko čudo kad netko ima devetero ili više djece i da je uobičajeno dobiti dijete u poodmaklim godinama.

O Muškoj vodi još u 17. stoljeću pisao je Evlija Čelebija nazvavši je izvorom mladosti. Danas stručnjaci kažu da Muška voda smanjuje krvni tlak i šećer u krvi, poboljšava cirkulaciju i jača vitalnost, jača potentnost, pa je zato u Kladnju i zovu ženskom radošću.

Mesić bi se kandidirao na listi Silvana Hrelje na 10. mjestu

Most je tjerao lisicu, a istjerao King Konga! Ljut zbog toga što su ga mostovci deložirali iz ureda, Stjepan Mesić se odlučio vratiti u politiku kako bi im pomrsio račune. Mesić je ljući na Most nego na HDZ. Kandidira li se, dobit će deseto mjesto u prvoj izbornoj jedinici, što znači da računa na preferencijalne glasove i na popularnost.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message