Obavijesti

News

Komentari 12

'Želim plakati, ali ne mogu. Iz mene su iščupali sve emocije'

Vještačenja su pokazala da su oba mladića bili trijezni i prisebni. Djevojka se nakon napada dobrovoljno prijavila u Vrapče zbog napada panike, iscrpljenosti, paralize u snu

VIDEO

Županijski sud u Zadru je 4. travnja potvrdio optužnicu protiv M.K. (22) i M.K. (23) iz Zadra zbog silovanja Zadranke (22) 29. srpnja prošle godine u Kapetanskom parku na Citadeli te u automobilu na Arbanasima, piše Slobodna Dalmacija.

Prvooptuženi M.K. je sin uglednog zadarskog liječnika.

Vještačenja su pokazala da su oba mladića bili trijezni i prisebni. Djevojka se nakon napada dobrovoljno prijavila u Vrapče zbog napada panike, iscrpljenosti, paralize u snu. Liječnici su zabilježili da djevojka ne može jesti, ne može sebe dovesti u red, da ne može funkcionirati, da ju je skoro pregazio automobil jer se 'zamrzla' kad ga je vidjela. 

'Nisam više ista osoba...'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Osjećam se van sebe. Da ispred mene sad padne bomba, ne bih mogla reagirati. U sebi nemam emocija. Ne da mi se družiti s ljudima, strašno me živciraju. Jako me strah. Želim plakati, ali ne mogu. Iz mene su iščupali svaku moguću emociju, a ostavili jad i mržnju. Ništa drugo. Želim jednog dana imati dijete. Želim imati normalan život. Želim vjerovati nekoj osobi. Sada, sada nemam potrebe ni za čim. Ne sviđam se sama sebi. Na svoje tijelo gledam kao na alat. Znam da mi je izraz lica od te večeri drukčiji. Ne prepoznajem se. U meni je druga energija. Nisam više ista osoba... - rekla je žrtva. 

Vještačenja su pokazala da su obojica mladića bila trijezna i prisebna, da nisu bili pod utjecajem alkohola i droga, odnosno da nemaju poremećaj duševnog zdravlja te da su bili svjesni stanja u kojem je bila žrtva. Za djevojku je utvrđeno da je imala oko 2,25 promila alkohola, odnosno da je bila na granici između pijanog i teškog pijanog stanja.

Poznavala je jednog napadača

Tu noć 29. srpnja su bili na piću u Varoši. Popila je dva pića pa se pridružila društvu vršnjaka za susjednim stolom, na njihov poziv. Poznavala je jednog od njih pet, a među njima je bio i njen budući silovatelj. Tu je popila još jednu whisky colu, nakon koje ju je uhvatila mučnina. Bila je pijana, navodno prvi put u životu, jer tog dana gotovo ništa nije jela. Alkohol je brzo savladao djevojku od 46 kilograma. Društvo se nastaviti zabavljati na rivi, gdje se djevojka 'spetljala' s prvooptuženim.

U početku joj se svidio, čak su se i poljubili, no čitavo vrijeme je imala mučninu i počela je povraćati. Na rivi je s njim još pila pivo i votku. Zamolila ga je da je odvede kući, on ju je uzeo za ruku i poveo u obližnji Kapetanski park na Citadeli. Tu ju je, prema njenoj priči, prvi put silovao, iako mu nije pružala otpor jer je jedva stajala na nogama.

Potom je pozvao prijatelja s automobilom u namjeri da je odveze kući, no umjesto kući djevojku su odveli u Arbanase. Drugooptuženi nije uspio natjerati djevojku da ga oralno zadovolji. Prvooptuženi je onda djevojci predložio seks u troje.

- To bi ti bila avantura života, kazao joj je i nakon toga je prisilio na oralni seks.

Poslije su je odvezli kući, a djevojka je slučaj prijavila policiji istog dana, nakon što je prijateljicama s posla ispričala što se dogodilo.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Policija užurbano stigla do polja gdje je nestala djevojčica. Stručnjak komentirao potragu
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Policija užurbano stigla do polja gdje je nestala djevojčica. Stručnjak komentirao potragu

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag