Obavijesti

News

Komentari 68

'Želio bih otići na pizzu i piće sa svojim ocem i polusestrama'

'Želio bih otići na pizzu i piće sa svojim ocem i polusestrama'
3

Magazin GQ u travnju 2016. godine objavio je članak u kojem je otkrio da prva dama Sjedinjenih Država u Sloveniji ima polubrata kojega njen otac ne želi priznati

VIDEO

Magazin GQ u travnju 2016. godine objavio je članak u kojem je otkrio da prva dama Sjedinjenih Država u Sloveniji ima polubrata kojega njen otac ne želi priznati, iako je za njega sudskom odlukom do punoljetnosti morao plaćati alimentaciju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:07

Novinarka Julia Ioffe u članku navodi da Melanija Trump, što se do sada nije znalo, u Sloveniji ima polubrata, 50-godišnjeg Denisa Cigelnjaka. Melanijin otac Viktor navodno je njegovoj pokojnoj majci obećavao brak, no saznavši za trudnoću nije želio dijete te ga potom nikad nije priznao, ali je sudskom odlukom morao plaćati alimentaciju jer je DNK testom utvrđeno da je otac djeteta.

Melanijin polubrat za list kazao da se javno nije želio eksponirati niti išta želi od svog oca ili Trumpove obitelji, ali je potvrdio navode koje je revija dokazivala sudskim zapisnicima.

Melania Trump

'U životu mi nije ništa nedostajalo'

Nakon što je Melanijina tajna izašla na vidjelo, lokalna televizijska postaja stupila je u kontakt s njenim polubratom koji živi u bivšem rudarskom gradiću Hrastniku, oko sat vremena udaljenom od Ljubljane.

Cigelnjak je rekao kako mu, unatoč tome što nije upoznao obitelj, tijekom odrastanja nije ništa nedostajalo.

- Moja majka, moje tete i njihove obitelji dali su mi sve. No to ne znači da nisam imao želju upoznati svog oca - rekao je Cigelnjak dodajući kako njegova majka Marija nije htjela ništa od Viktora Knavsa, kao i da je bila razočarana kada je od nje zatražio da ode na pobačaj nakon što je saznao da je trudna.

- Moja majka nije na to pristala, htjela me zadržati. Moja baka ju je uvjerila da od oca traži da joj plaća alimentaciju. Djed me uzdržavao punih 18 godina jer je otac uporno, unatoč obavijestima suda, zaboravljao plaćati alimentaciju - rekao je Melanijin polubrat, a prenosi Daily Mail.

Melania Trump

'Volio bih otići na pizzu s ocem i polusestrama'

- Ne znam kako itko može zanijekati svoje dijete - pita se razočarani Cigelnjak.

Cigelnjak danas živi sa svojom partnericom Majom i njihovom osmogodišnjom kćerkom Mimi u predgrađu Hrastnika. 

Kazao je da bi kad završi izborna utrka vrlo rado otišao na pizzu i piće sa svojim ocem Viktorom Knavsom i polusestrama Melajinom i Ines. 

Članak razljutio prvu damu SAD-a

Suprugu američkog predsjednika članak u reviji GQ je jako razljutio.

"Članak je pun netočnosti, a što se tiče mojih roditelja oni su privatne osobe. Zato se nadam da će mediji o meni početi pisati pošteno i pokazati poštovanje prema mome ocu i majci", napisala je Melania Trump na svom facebook profilu.

Komentirajući članak bivša manekenka, rođena prije rođena prije 46 godina u slovenskom gradiću Sevnici kao Melanija Knavs, kazala je da pisanjem o njenoj obitelji novinarka te revije na "nepošten" način želi napraviti karijeru i da bi njene roditelje trebala pustiti na miru.

Melania je novinarki GQ-a, koja ju je kontaktirala, najprije rekla da je cijela priča izmišljena, ali je potom potvrdila da su ti navodi istiniti te ustvrdila da se ne radi ni o kakvoj obiteljskoj tajni.

 

 

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 68
VIDEO

Gotov sastanak DP-a i Mosta. Oglasio se Pupovac: Nijedna nam opcija nije neprihvatljiva
IZ MINUTE U MINUTU

Gotov sastanak DP-a i Mosta. Oglasio se Pupovac: Nijedna nam opcija nije neprihvatljiva

Prošlo je šest dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u
'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'
BURNA PRESICA PENAVE

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'

SDSS i Možemo! su nam neprihvatljivi partneri. Sa svima drugima se razgovora.  Pravi razgovori su tek krenuli s jučerašnjim danom, kaže Penava