Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Želite li upoznati Bratislavu? Pred vama je idealna prilika!

Čeznete za uživanjem u slovačkim dobrotama i posjetom prekrasne metropole Bratislave? Sada više nemate razloga odgađati vaše putovanje u Slovačku

Megabon
Foto: Megabon

U slovačkoj prijestolnici Vas čeka Design Hotel 21, smješten između zračne luke Bratislave i staroga grada, i nudi Vam široki izbor različito uređenih soba, besplatan pristup Internetu te moderan spa. Uz boravak u prekrasnoj sobi, gostima je osiguran i doručak te parking na hotelskom parkiralištu, a hotel će Vas dodatno razmaziti dvosatnim opuštanjem u wellnessu uz čašu pjenušca i porciju voća. Prirodna šuma i kamenje korišteni su u wellness za stvaranje neodoljive atmosfere, koja će vas u potpunosti preuzeti, a možete uživati i u širokom izboru Azijskih masaža.

Za one avanturističkog duha, Bratislava obiluje brojnim biserima i prekrasnim znamenitostima koje su neizostavni dio svakog turističkog posjeta. Posjetiti možete nogometne stadione Slovan Bratislava te Inter Bratislava, arenu za hokej na ledu Samsung te nacionalni teniski centar, a smješteni su unutar 500 metara radijusa od hotela. Do njih možete lako doći javim prijevozom. Stari grad Bratislave smješten je samo 10 minuta vožnje autobusom od Design hotela 21, dok se stadion na kojem se održava svjetsko prvenstvo na ledu nalazi na samo 500 m od hotela. Stari će Vas grad između ostalog očarati mostovima Novy i Apollo, prekrasnim dvorcem na brdašcu, Bratislavsky hrad, katedralom Svetog Martina, a u sami ćete centar starog dijela moći ući kroz jedan od ulaza Michalska brana, odnosno Mihaelov toranj. Zanimljivost glavnog  trga a i cijele Bratislave su razni kipovi a najpoznatiji su Napoleonov vojnik, Čumil (Man at work), Lijepi Naci (Schone Naci) i Paparazzi.

Čeznete li za uživanjem u slovačkim dobrotama i posjetom prekrasne metropole Bratislave? Oduvijek ste je željeli posjetiti ili se ponovno vratiti i obnoviti lijepa sjećanja koja Vas vežu za ovaj grad? Sada više nemate razloga odgađati vaše putovanje u Slovačku, naime, Megabon Vam ove jeseni nudi mega povoljan paket u hotelu Design Hotel 21. Megabon se i ovog puta pobrinuo kako bi gostima osigurao uživanje u jednoj od najpopularnijih europskih prijestolnica po najpovoljnijim cijenama. 

Uvjerite se i Vi u kvalitetu Megabon hotelskih paketa!

Možda vas zanima i ovo:
Message