Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
61 komentara

Željko Kerum kupio je novi nos za svoju trudnu Fani?

Kerumova supruga Ankica navodno je zatražila blokadu imovine. Zahtjevom je Ankica obuhvatila imovinu stečenu u braku nakon srpnja 1997. god.

24sata
Foto: 24sata
61 komentara

Sve su oči na splitskoj rivi ove nedjelje bile uprte u Fani Horvat (24). U tihom žamoru začas se među Splićanima proširilo pitanje: “Ma, je li to njoj uljepšan nos?”.
Mnogi su zaključili kako je njezin nos pravilniji i ravniji nego na fotografijama od prije nekoliko godina. Učinilo se nekima i da je uži te da je blaga kvrga s njegova gornjeg dijela netragom nestala. Ipak, estetski kirurzi s kojima smo razgovarali kažu da razlike nema ili da su korekcije toliko minimalne da praktički nisu sa sigurnošću uočljive. Fani je, prema novom, i ukrotila kosu pa sad više nije valovita, nego pomno “ispeglana” i gotovo precizno spuštena preko ramena. Kao da je s osobitom pozornošću osmislila izgled za prvo javno pojavljivanje nakon afere. A svi koji su zaključili kako je Fani ispravila sitni nedostatak na licu, misle i kako je Željko Kerum (49), uz tvrtke, trgovine, aute, gliser i stan, djevojku počastio i estetskom operacijom.
Splićani su ispod oka promatrali hladnokrvnu Fani, koju nimalo nije uznemirio naš fotoobjektiv. Za razliku od nje, Kerum je nervozno dao petama vjetra čim je uočio novinare.

SUPRUGA ANKICA ZATRAŽILA BLOKADU IMOVINE?
Kerumova supruga Ankica navodno je ovih dana zatražila blokadu imovine. To je privremena mjera koju sud prihvati na zahtjev jednog od supružnika prije nego li oni podjele imovinu pošto se razvode. Tom mjerom se zabranjuje raspolaganje tom imovinom, što znači da se ona ne može otuđiti ili opteretiti, piše Večernji list. Ankica je zahtjevom navodno obuhvatila imovinu stečenu u braku nakon srpnja 1997. godine. Od tada vrijedi novi Obiteljski zakon po kojemu svu imovinu stečenu tijekom braka bračni drugovi dijele na dva jednaka dijela. Kerum je u svojoj imovinskoj kartici Ankicu naveo kao vlasnicu trgovačkog centra Joker. Priča se da je Željko htio podići novi kredit , no za osiguranje vraćanja kredita banka je tražila hipoteku nad Jokerom što je u ovom trenutku zbog blokade imovine nemoguće učiniti.

KERUM ZA FANI GRADI NOVU KUĆU?
U Splitu traju ubrzani radovi na kući u kojoj Željko Kerum, navodno, namjerava osnovati dom sa Fani. Susjedi kažu kako u blizini gradilišta povremeno viđaju Keruma. Da je kuća za Fani potvrdili su i radnici s gradilišta, prenosi dnevnik.hr.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message