Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Žena (101) u Kini "umrla", pa oživjela na vlastitom pogrebu

Peng je prije dva tjedna pala. Za nju su se brinule kćeri. U subotu su primijetile da mama ne diše i da joj srce ne kuca. Mislile su da je mrtva i organizirale su pogreb...

ycwb.com
Foto: ycwb.com

Peng Xiuhua (101), udovica iz Kine, oživjela je na dan svojeg pogreba, piše Shanghaidaily. Peng je prije dva tjedna pala. Ozlijedila se i nije više mogla ustati iz kreveta. Njezine dvije kćeri su se vratile kući i počele brinuti o njoj. U subotu oko 10.30 sati kći je primijetila da Peng ne diše niti joj srce kuca. Pozvala je sestru i mislile su da je majka umrla. Plakale su i zvale prijatelje i rodbinu da dođu na pogreb koji je trebao biti u nedjelju. 

Seljani su oprali tijelo i kada su u nedjelju popodne Peng položili u lijes ona je otvorila oči, nasmiješila se i pozdravila ih. Susjedi su se šokirali. No, brzo su se pribrali i bacili hranu koju su pripremili za pogreb.

Kći Liu (67) rekla je da Peng već 11 godina živi sama, odnosno otkako joj je umro suprug. On je umro u 101. godini. Liu kaže da se Peng naučila brinuti sama za sebe no ponekad joj pomažu i susjedi koji joj kuhaju.   

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message