Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Žena (61) je u mrtvačnici bila 3 dana pa se probudila iz mrtvih

Žena se dva puta vratila iz mrtvih, u studenom prošle godine i u listopadu ove godine. Šokirala je liječnike i obitelj nakon što je tri dana bila u mrtvačnici

Siberian Times
Foto: Siberian Times

Ljudmila Steblitskaja (61) iz Rusije se dva puta vratila iz mrtvih, a preživjela je čak i tri dana u mrtvačnici. Žena je prestrašila liječnike i svoju obitelj nakon što se probudila u studenom prošle godine i u listopadu ove godine. 

Sve je počelo prošle godine nakon što se Ljudmila nije osjećala dobro te su je odveli u bolnicu, gdje su je liječnici zadržali na liječenju. Njena kćer Anastasia je svako malo zvala doktore da ih pita kako joj je majka, a nakon tri dana su joj rekli da je preminula. 

Anastasia je tužnu vijest o majčinoj smrti rekla obitelji i prijateljima, a organizirala je i sprovod. Nakon tri dana došla je u bolnicu kako bi potpisala dokumente da majku može pokopati, ali su joj doktori rekli da pričeka dok ne obave obdukciju, piše Daily Mail. Šokirani liječnici rekli su joj nakon obdukcije da je Ljudmila živa i da je dobro.

- Zujalo mi je u glavi i nisam znala ni što bih mislila. Potrčala sam u njenu bolničku sobu te sam zagrlila majku. Pitala sam je što je zapravo bilo - rekla je Anastasia. Dodaje kako je nakon toga sve zvala da ih obavijesti kako sprovoda neće biti jer joj je majka živa.

Ljudmila je ispričala kako ne zna točno što je bilo jer zna samo da je u petak zaspala u bolnici, a u ponedjeljak se probudila u mrtvačnici. U listopadu ove godine liječnici su je proglasili klinički mrtvom, ali su je uspjeli oživjeti nakon nekoliko sati. Iz bolnice su rekli kako žena inače ima problema sa srcem, ali ne znaju kako je došlo do takve pogreške da živu ženu proglase mrtvom. 

Možda vas zanima i ovo:
Message