Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
61 komentara

Žena (84) pala u nesvijest, na pregled je naručili za 420 dana!

Žena je upućena kardiologu. Na papiriću je pisalo 18. kolovoz, a kako je supruzi pozlilo krajem svibnja, naivno smo pomislili da se radi o ovoj godini, kaže suprug pacijentice...

61 komentara

Žena (84) iz Istre naručena je kod kardiologa 18. kolovoza. Pozlilo joj je krajem svibnja, neurolog je preporučio daljnje pretrage pa je upućena karidologu. Kako se termin približavao, žena je shvatila da se ne radi o kolovozu ove godine, već iduće...

Njezin suprug kaže su u početku mislili da je posrijedi neka greška, pa su ponovno otišli do bolnice da provjere termin upisa, prenosi Glas Istre.

- Supruga se krajem svibnja samo odjednom srušila i na kratko je ostala bez svijesti. Kada je došla k sebi, na preporuku obiteljske liječnice završila je u bolnici, a nakon pregleda neurologa, dijagnosticirani su joj kolaps i sinkopa - kaže suprug.

Naime, sinkopa je iznenadni, prolazni gubitak svijesti koji nastaje uslijed poremećaja prokrvljenosti mozga. Uslijed prestanka cerebralnog protoka krvi u trajanju od deset do petnaest sekundi, dolazi do gubitka svijesti, a uzrok nastanka mogu biti srčane poteškoće.

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message