Obavijesti

News

Komentari 45

Žena i ljubavnik htjeli otrovati njenog muža pa arsen dali psu

Žena i ljubavnik htjeli otrovati njenog muža pa arsen dali psu
2

SAD: Sabrina Limon (37) i njezin bivši ljubavnik Jonathan Hearn (26) su htjeli njezinog muža ubiti otrovom. No preplašili su da će ih otkriti pa je ljubavnik ubio Roberta

VIDEO

Sabrina Limon (37) i njezin bivši ljubavnik Jonathan Hearn (26) planirali su ubiti njezinog muža Roberta (38) pudingom u koji su htjeli staviti arsen. Na kraju su odlučili da će ga upucati. 

- Sabrina je rekla kao nema govora o tome da ostavi svojeg supruga. Razvod bi joj uništio reputaciju u gradiću u okrugu San Bernardino County. Izgubila bi sve zajedničke prijatelje, morala bi u bitku za skrbništvo nad djecom, a njezin muž, tvrdila je, bi prije umro nego se razveo od nje - ispričao je istražiteljima prošli mjesec Hearn, bivši vatrogasac koji je sada suočen sa zatvorskom kaznom. Hearn je u utorak istu priču ispričao pred sudom, piše Bakersfield.com. 

Rekao je da su svoj plan ubojstva "testirali" na susjedovom psu. Hearn je rekao kako im je taj pas išao na živce pa su mu u salamu stavili arsen. Sudbina jadne životinje je ostala nejasna, ali se iz svjedočenja Hearna da zaključiti da je pas uginuo. Policija je otkrila još jedan mogući motiv pokušaja ubojstva. Osim "romantične ljubavi" para, pronađena je i polica osiguranja na 300.000 dolara koja je bila kod Sabrine i bila je spremna za naplatu. Tijelo Sabrinina supruga Roberta pronađeno je 2014. godine, ali nije bilo otrovano već je imalo rupe od dva metka u glavi.

Sabrina je uhićena u siječnju i optužena. Uhićena je prije nego je njezin bivši ljubavnik saslušan u utorak na sudu i zadržana je u pritvoru uz jamčevinu od tri milijuna dolara. Prijeti joj doživotna robija. Ponudili su joj ranije da prizna krivicu u zamjenu za kaznu od 25 godina zatvora no ona je onda rekla kako nije kriva. Hearn je rekao kako je Sabrinu upoznao 2012. godine dok je radila u trgovini. Povremeno su se viđali radi seksa, a onda su počeli planirati zajedničku budućnost. Odlučili su se riješiti Roberta. Arsen je trebao biti dostavljen u atelje njegove bake i njegovog djeda. Limon je bila u sudnici dok je njezin bivši ljubavnik svjedočio no ni u jednom trenutku ga nije pogledala. Hearna, nakon što je sve priznao, više ne terete za ubojstvo prvog stupnja već je priznao sudioništvo u ubojstvu bez predumišljaja. 

Hearn je rekao kako je naručio arsen mjesecima prije zločina i da je za to koristio lažno ime. Tvrdio je da mu je Sabrina rekla kako Robert ima tegobe sa želucem te da je bolnica u kojoj se liječi "previše neorganizirana" da bi primijetili arsen u njegovom tijelu. Na kraju su Robertu napravili njegov omiljeni puding no prestrašili su se da bi ih ipak mogli razotkriti obdukcijom pa je Sabrina rekla mužu da baci puding jer ima čudan okus. Hearn je rekao i da su razmatrali mogućnost da se Roberta "riješe" u prometnoj nesreći ili požaru. Međutim, Robert je pronađen u kolovozu 2014. s ranama u glavi na terenu gdje je radio. Robert je radio u željeznicama, a njegov poslodavac je ponudio nagradu od 100.000 dolara za informaciju koja može otkriti počinitelja. Uključili su se i njegovi kolege koji su se bojali da bi mogli biti meta. Dok je policija tražila ubojicu, okolina je Sabrinu i djecu, sina (11) i kćer (8) obasipala darovima i izrazima sućuti. Sabrina se na društvenim mrežama zahvaljivala na podršci nakon smrti muža.

Istraga je narednih mjeseci pokazala kako su Jonathan i Sabrina bili u vezi. Također su pronašli snimku nadzorne kamere na kojoj se vidi kao Hearn napušta mjesto zločina te su pronašli dokaz da su taj dan Sabrina i Jonathan razgovarali 80 minuta. Oboje su uhićeni pod sumnjom da su izvršili ubojstvo i zavjeru, ali su pušteni jer je tužitelj tvrdio da nema dovoljno dokaza. Istražitelji vjeruju da je Jonathan povukao okidač, ali im je bilo potrebno više dokaza da je Sabrina dogovorila smrt svog muža.

Sabrina je tada je izašla na slobodu dok je Jonathan ostao u zatvoru. Kasnije je ipak uhićena i optužena,a proces je u tijeku. 

Robert nije znao da ga žena vara s Jonathanom, ali su njegovi prijatelji nešto sumnjali. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović