Obavijesti

News

Komentari 9

'Žena mi je vidjela sudar i onda od šoka preminula'

'Žena mi je vidjela sudar i onda od šoka preminula'
5

Nada Š. (60) srušila se na dvorištu kuće kraj N. Gradiške. Bila je u braku s Andrijom (68). Njemu je prije dvije godine preminula prva supruga...

VIDEO

F. V. (18) u srijedu je oko 1 sat izgubio nadzor nad autom u selu Ljupina kraj Nove Gradiške. Nakon oštrog zavoja na ravnom dijelu ceste zabio se u prometni znak i sletio u kanal. Automobil se prevrnuo na krov te udario u kolni ulaz, a potom se odbio i udario u metalna dvorišna vrata obližnje obiteljske kuće. Vozač je napuhao 0,4 promila. Vlasnik kuće Andrija Š. (68) odmah je izletio na dvorište. Pogledao je prema dvorišnim vratima i ogradi, a potom se vratio u kuću kako bi pozvao policiju i Hitnu.
U međuvremenu je njegova supruga Nada Š. (60) otišla pogledati ogradu i slupani automobil. No iznenada joj je pozlilo, pala je na zemlju i na mjestu preminula.
- Došla je do nas, pitala je trebamo li pomoć, a onda se samo srušila - rekao je jedan od mladića koji je bio u automobilu.
- Kako mi je samo utekla, kao da je pobjegla od mene. Govorio sam joj: 'Nemoj, Nado, ići na kapiju’. Samo mi se provukla iza leđa i otišla. Čim sam nazvao policiju i Hitnu, vratio sam se natrag u dvorište. Vidio sam dva mladića koji su izašli iz auta krvavi, a trećeg su kroz zadnje staklo izvlačili van. Supruga je nepomično ležala na betonu. Stigla je policija i Hitna, no dežurna liječnica je mojoj Nadi samo mogla konstatirati smrt - priča Andrija, hvatajući se za glavu. Vjenčali su se prije dva mjeseca. Andrijina prva supruga umrla je prije dvije godine.
- Što ću sada. Ponovno sam ostao sam. Opet sam udovac - rekao je tužno Andrija.
Susjedi kažu da su se lijepo slagali, dodajući kako je Nada vjerojatno ponovno doživjela šok. Ona je prije nešto više od dva mjeseca u Novoj Gradiški vidjela prometnu nesreću od koje je još bila pod šokom. Dvojica mladića iz automobila su lakše ozlijeđeni, a trećeg su zadržali u bolnici.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.