Obavijesti

News

Komentari 58

Žena sumnjivca: Ne mogu više to gledati, imam doma dijete...

Žena sumnjivca: Ne mogu više to gledati, imam doma dijete...
11

PLJAČKA AERODROMA Nakon napada na zaštitare, otac i sin su pobjegli u Crnu Goru. Tamo su ručali u jednom restoranu, a zaposlenik nam je rekao da na sebe nisu privlačili pažnju

VIDEO

Žao mi je, ali ne bih išla s nikakvim izjavama. Teško je, shvatite me, govori nam žena koja se predstavila kao supruga i majka dva muškarca osumnjičena za pljačku zaštitara u Zračnoj luci Dubrovnik.

- Nemojte, molim vas, imam još jedno maloljetno dijete, a mediji su se tako loše raspisali. Rade mi samo štetu u životu i ne donose ništa pozitivno - rekla nam je gospođa koja nas je zamolila da joj ne otkrivamo identitet.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

00:16

Uistinu, mediji su se posljednjih dana raspisali o Antunu i Antoniju Katušiću, ocu i sinu iz konavoskog naselja Gabrili. Otac je već odavno poznat policiji po desecima kaznenih i prekršajnih prijava.

Sumnjiči ih se da su u ponedjeljak oko 7.40 sati na aerodrom stigli s prethodno ukradenim skuterom.

Naoružani, zaskočili su zaštitare koji su prevozili oko 750.000 kuna iz duty free shopa i sukobili se s njima. Naime, zaštitar s novcem nije htio predati plijen pa su se počeli tući i hrvati po asfaltu, dok su ostali radnici zaprepašteno gledali.

Na kraju je jedan od razbojnika uspio izvući pištolj i uperiti ga u zaštitara, koji mu je predao novac.

Tatu i sina sumnjiče za pljačku: Antun je već bio lice s tjeralice
Tatu i sina sumnjiče za pljačku: Antun je već bio lice s tjeralice

'Bili su kod nas, nisu se bahatili'

Nakon pljačke dvojac je pobjegao u Sutorinu, mjesto u susjednoj Crnoj Gori. Tamo su sjeli u jedan restoran i ručali. Razgovarali smo sa zaposlenikom tog restorana koji ih je upamtio.

- Jesu, bili su kod nas. Ručali su kao normalni ljudi, nisu slavili, pili ni bančili. Ne sjećam se što su jeli, ali nisu se bahatili - rekao nam je zaposlenik restorana.

Misterij ukradenog skutera

Dubrovački vjesnik neslužbeno doznaje kako postoje indicije da je posjet susjednoj državi bio iskorišten za kupnju skupog automobila, ali ova informacija nije potvrđena.

Pokretanje videa...

01:28

Skuter kojim je počinjena pljačka ukraden je ispred restorana Mezzanavea pretprošle srijede, a u petak popodne pronađen je u šikari na dijelu puta od Čilipa prema mjesnom kupalištu.

Navodno krim-inspektori imaju izjavu svjedoka koji je ujutro, kad se dogodila pljačka, uočio dvojicu na skuteru Mezzanavea, kojemu je prethodno skinut prtljažnik, kako žure preko Konavoskog polja i s mukom se penju uzbrdicom prema Gabrilima.

Susjedi: Bio je dobar prema meni i prema svakome

A što kažu mještani o svojim razbojničkim susjedima?

- On je bio dobar prema meni i prema svakome. Nemojte me ništa pitati, mi nismo u rodu, mi smo samo susjedi - kaže nam jedna gospođa.

- Ja sam se ovdje udala iz Dubrovnika pa ih ne znam - kaže druga.

Tek je jedan susjed iz mjesta bio razgovorljiv.

- Nemojte me, ko boga vas molim, pitati za komentare. Odlični smo susjedi, a taj njihov kriminalni život... E to vam ne mogu komentirati - rekao nam je.

A kakvi su inače, kad ih se ne sumnjiči za pljačku zaštitara?

- Ma potpuno normalni ljudi, sa svakim sam bio u vrhunskim odnosima. Obojica su radila svoj posao korektno, bavili su se taksiranjem i bili su neprimjetni. Nikad ni s kim nisu bili u zavadi. Stari je kriminalac, ali mali je dobra osoba, tih ko curica. Tih, miran i uredan. Kažem vam, susjedi na koje ste mogli računati u svakom trenutku - obavijestio nas je upućeni susjed iz Gabrila.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 58
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca