Obavijesti

News

Komentari 441

Ženinom ljubavniku smjestio klopku: Poslao mu vrući SMS, pa ga dočekao s pištoljem

Ženinom ljubavniku smjestio klopku: Poslao mu vrući SMS, pa ga dočekao s pištoljem

“Što je j..!? Mislio si j.. moju ženu!? Sad ćeš se skinut, a onda nazovi svoju ženu i reci joj gdje si i zašto si tu!” - dio je tirade ljubomornog supruga, koji mu je na kraju i izbušio gume na autu

VIDEO

Prave filmske scene odvijale su se prošlog vikenda u dolini Neretve. Iako je dosta elemenata podsjećalo na zaplet iz nekog od filmskih uradaka Quentina Tarantina, okončano je puno miroljubivije, bez žrtava i krvi do koljena. Jer razvoj događaja nije slutio na sretni završetak.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI Filmske scene u dolini Neretve

Pokretanje videa...

video vijesti 15-11 01:22

Još jedna osunčana subota u pitoresknom gradiću išla je svojim tijekom poput Neretve u čijim se vodama zrcalila lokalna prometnica pa obiteljska kuća, mjesto radnje naše priče. Drugi glavni junak pojavit će se na sceni nešto kasnije, priprema terena je bila ključna. A nju je maestralno odradio sredovječni suprug, nekad rukometaš kao i većina njegove generacije na ovom prostorima, danas mirni obiteljski čovjek.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

No, korona već neko vrijeme traje, dosada i manjak društvenih aktivnosti traju, a kako su nam kazali neki od naših sugovornika dobro upoznatih sa situacijom, “besposlen mozak je đavolje igralište”. Tako je muž, recimo da ima 50 godina, već neko vrijeme sumnjao u vjernost nekoliko godina mlađe supruge.

SMS je poslao sa ženinog mobitela

Čini se i da je otprilike imao neku viziju tko bi mogao biti potencijalni ljubavnik supruge – no, htio je biti siguran pa je napravio “inspekciju” ženinog mobitela iskoristivši, kako se to fino kaže, njenu nepažnju. Poslao je SMS liku na kojeg je imao pik, inače vlasniku kafića iz jednog od obližnjih mjesta, a u poruci (sa supruginog broja dakle) mu je obećao nezaboravnu večer punu vrućeg seksa! 

 

Sve je postalo jasno nedugo potom, za dobar provod očigledno super-zainteresirani vlasnik lokala (inače također obiteljski čovjek), koju godinu stariji od “suparnika”, dojurio je do obiteljske kuće svoje “stare” ljubavi. Navodno su bili u vezi prije 20-ak godina, što je i bio okidač sumnje u vjernost.

Gledao Google Street View pa ugledao ženu sa ljubavnikom
Gledao Google Street View pa ugledao ženu sa ljubavnikom

Na njegov šok, dočekao ga je 50-godišnjak, naoružan pištoljem! Iako je sve bilo jasno vlasniku kafića, 50-godišnjak je, držeći ga na nišanu, istresao sve što ga je morilo: “Što je jeba..!? Mislio si jeb.. moju ženu!? Sad ćeš se skinut, a onda nazovi svoju ženu i reci joj gdje si i zašto si tu!” - dio je tirade upućene prema nesuđenom ljubavniku, kojeg je potom “domaćin” natjerao da popije prozirnu tekućinu. 

Uvjerio ga je da je u pitanju cidokor! Da li od bezbojne tekućine ili od straha, pajdo se onesvijestio. “Spasili” su ga djelatnici Hitne službe pristigli na intervenciju jer ga je tako bez svijesti 50-godišnjak izbacio na ulicu. Kako se ustanovilo, ipak nije bio u pitanju otrov.

Muž dobio zabranu prilaska ljubavniku

Dok je ovaj dolazio sebi, (pre)sumnjičavi muž mu je izbušio gume na automobilu, valjda da prisnaži cijelu poruku. Kako se pak situacija razvijala u posljednjih tjedan dana, kako su supruge podnijele novonastalu situaciju, tek treba vidjeti. Onaj policijski dio je djelomično gotov: 50-godišnjak je prijavljen te pušten na slobodu uz mjeru opreza – ne smije se približavati žrtvi, dakle vlasniku kafića i glavnom “osumnjičenom” za ulogu ljubavnika. Službeno smo pak iz dubrovačke policije dobili odgovor “kako je u cijelom slučaju kriminalističko istraživanje u tijeku”.

Sa suradnikom otela muškarca i mučila ga, sumnjala je da ju je muž varao s otetim muškarcem
Sa suradnikom otela muškarca i mučila ga, sumnjala je da ju je muž varao s otetim muškarcem

Na pitanje zašto pak iz PU dubrovačko-neretvanske nisu izvijestili javnost o ovom prilično bizarnom događaju, dobili smo više nego zanimljiv odgovor. Nisu se naime u sjedištu policije u Dubrovniku vodili činjenicom da je ovakva priča miljama daleko od svakodnevne, nisu smatrali da bi javnost trebala biti informirana o potezanju oružja, kaznenim djelima protupravnog oduzimanja slobode, prijetnje, oštećenja tuđe stvari, da nabrojimo samo neka nedjela koja inspektori mogu staviti u prijavu. 

Ne, ključna je činjenica bila da je riječ o - “obiteljskim stvarima” za koje su procijenili da “ne postoji opravdani medijski interes”. Što su dakle te “obiteljske” stvari mogle završiti tragedijom, nije puno zanimalo naše sugovornike iz policije.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 441
VIDEO

Obrađeno više od 99,5 posto biračkih mjesta: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Obrađeno više od 99,5 posto biračkih mjesta: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11

Nakon objave prvih rezultata u HDZ-u je zavladalo oduševljenje, a u SDP-u razočaranje. Cijelo vrijeme traje prebrojavanje, ali SDP se ne miče sa 42 mandata...

UŽIVO Gužve na biralištima! Mnogi se žale da ih nema na listi. DIP se oglasio o izlaznosti
IZ MINUTE U MINUTU

UŽIVO Gužve na biralištima! Mnogi se žale da ih nema na listi. DIP se oglasio o izlaznosti

Hrvatska bira 11. saziv Sabora odnosno 151 zastupnika. Građani svoje pravo mogu iskoristiti do 19 sati, kada se birališta zatvaraju
FOTO Izbori 2024. ruše rekorde: Pogledajte gdje je najveća, a gdje najmanja izlaznost birača
NAJVEĆA IZLAZNOST U 24 GODINE

FOTO Izbori 2024. ruše rekorde: Pogledajte gdje je najveća, a gdje najmanja izlaznost birača

U usporedbi s proteklim godinama, ova izlaznost je za šest postotnih poena viša nego 2020. godine, 5,3 posto više nego 2016. godine, a premašila je čak i rekordnu 2015. godinu kada je do 11.30 sati glasalo 21,55 posto