Obavijesti

Promo sadržaj

Ženski vs. muški online shopping - na što najviše trošimo

Ženski vs. muški online shopping - na što najviše trošimo
3

Posljednje statistike Eurostata o online kupovanju pokazuju da je 66% žena te svega tri posto više muškaraca u Europi nešto kupilo na internetu

Zanimljiv je podatak kako su u prva tri mjeseca 2018. žene češće bile spremne izdvojiti do 100 eura u internetskim trgovinama, a muškarci su prednjačili u peglanju kartica za iznose od 100 do 200 eura. Ipak, i jedni i drugi gotovo su izjednačeni u potrošnji većoj od 300 eura. 

Kada su posrijedi kategorije proizvoda, čak 10 posto više muškaraca svoj novac troši na tehnologiju, njih 6 posto više troši na film i glazbu. Muškarci i žene gotovo jednako troše na putovanja, hotelski smještaj te proizvode za domaćinstvo. Ako govorimo o putovanjima i rezervaciji smještaja, prema Forbesu, žene su te koje nalaze destinaciju i smještaj u kojem žele biti te prosljeđuju linkove svojim partnerima, koji dovršavaju kupnju. 

Žene prednjače u kupovanju odjeće i sportske opreme te proizvoda za njegu i zdravlje. Poznata je činjenica da žene na sve načine pokušavaju pomno rasporediti vrijeme koje ulažu u dnevne obveze. Stoga ne čudi da one u e-trgovinama češće kupuju hranu i kućanske potrepštine. I jedne i druge najviše vesele akcije, pa svoj novac često troše na primamljive ponude bez obzira o kojoj je kategoriji proizvoda riječ.

Bilo da ste žena bilo muškarac, sve svoje želje možete ostvariti na Žutom kliku. Nudi vam se više od 11 tisuća artikala koji će ispuniti i najkompliciranije zahtjeve. Što god da ste naručili, Žuti klik će vam to besplatno dostaviti na vašu adresu u roku od tri radna dana.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.