Obavijesti

News

Komentari 74

Ženu je vodio na lancu kao psa: Bila je senzacija, sad je nestala

Ženu je vodio na lancu kao psa: Bila je senzacija, sad je nestala
3

Nestala je žena koja je postala senzacija na internetu nakon što se proširila bizarna fotografija nje i njezinog zaručnika koji je vodi na uzici po trgovačkom centru

VIDEO

Nestala je žena koja je postala senzacija na internetu nakon što se proširila bizarna fotografija nje i njezinog zaručnika koji je vodi na uzici po trgovačkom centru.

Anna Teshu (23) posljednji je put viđena na Badnjak kada je posjetila svoju majku u njenom domu u Staten Islandu, u New Yorku. Majci je rekla kako kasnije ide posjetiti prijatelja, no nitko je nije vidio. Policija je pokrenula istragu, piše Sun.

Anna i Nathan Riely snimljeni su u svibnju 2015. godine u zajedničkoj šetnji. Anna je hodala četveronoške sa psećom ogrlicom oko vrata, dok ju je Nathan vodio, poput psa, na lancu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Par je kazao da im se uzica učinila mnogo romantičnijom od zaručničkog prstena, dodajući da im je seksualni život posve "normalan".

"Uzica i ogrlica simboli su naše povezanosti i odanosti", kazao je Riely za New York Daily News. Annu je upoznao preko interneta.

Sudeći po informacijama dostupnim na Facebooku, čini se da ta veza ipak nije potrajala. Anna je navodno ušla u novu "pseću" vezu s Paulom Matrangom, s kojim se i vjenčala.

Anna je optužena za okrutnost prema životinjama nakon što je njemačkog ovčara, svog bivšeg zaručnika, ostavila u automobilu na 32°C, zbog čega je dobio srčani udar i uginuo. Slučaj je odbačen nakon što je utvrđeno da Anna zbog mentalnih poteškoća nije u stanju pratiti suđenje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 74
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1