Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
31 komentara

Nove karte ZET-a: Daš vozaču šest kuna i voziš se 30 minuta

Od 1. travnja: Nove pojedinačne karte kupljene u vozilu po cijeni od 6 i 10 kuna, za sada će vrijediti samo na prometnom području Zagreba. Cijene karata na prodajnim mjestima ZET-a i na kioscima ostalju iste

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
31 komentara

Od ponedjeljka, 1. travnja, ZET uvodi nove vozne koje će se prodavati isključivo kod vozača tramvaja i autobusa. Karte od 6 kuna vrijedit će za dnevnu vožnju do 30 minuta, dok će karte od 10 kuna vrijediti za vožnju u trajanju do 60 minuta.

ROZA, ZELENA, PLAVA... Od travnja nove ZET-ove karte u šest boja: Dolaze i dvije nove

Nove papirnate, pojedinačne karte kupljene u vozilu po cijeni od 6 i 10 kuna, za sada će vrijediti samo na prometnom području Grada Zagreba, odnosno na području I. tarifne zone, dok sve ostale pojedinačne karte vrijede na svim prometnim područjima.

Uvođenjem novih karata neće se ukinuti pojedinačna karta kupljena u vozilu od 15 kuna, za vožnju do 90 minuta kao ni dnevna karta, te ih putnici i dalje mogu kupiti kod vozača.

S NOVIM CIJENAMA ZET će ukinuti kartu od 15 kn, ali zato uvodi dvije nove karte

Također, na prodajnim mjestima ZET-a, kao i na kioscima ugovornih partnera, korisnicima će i dalje biti dostupne pojedinačne papirnate karte od 4, 7 i 10 kuna za vožnju od 30, 60 i 90 minuta, javljaju iz ZET-a. 

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message