Obavijesti

News

Komentari 93

Zgrabio dječaka (6) majci iz ruku i bacio ga s vrha zgrade

Zgrabio dječaka (6) majci iz ruku i bacio ga s vrha zgrade
3

Mladić (17) bacio je dječaka s vrha zgrade u Londonu pred očima majke i šokiranih turista. Dječak je pao na peti kat i ima ozljede opasne po život. Navodno je mladić dječaka izabrao slučajno te nije imao motiv...

VIDEO

Tinejdžer (17) je u Londonu u nedjelju bacio šestogodišnjeg dječaka s promatračke platforme galerije Tate Modern. Mladić je dječaka zgrabio majci pred očima i bacio ga s vrha zgrade. Žrtvu su pronašli na krovu petog kata umjetničke galerije. Dječaka su odmah odvezli u bolnicu te se nalazi u kritičnom stanju. Iz bolnice danas javljaju kako mu je stanje bolje, ali da i dalje ima ozljede opasne po život.

Dužnosnici kažu da ne postoje dokazi da su se dječak i tinejdžer poznavali. Nije još jasno što je motiv ovog zločina, a svjedoci tvrde kako se tinejdžer ponašao sumnjivo i prije napada. 

- Pratio nas je okolo. Rekla sam djeci da se drže podalje od tog muškarca. Činilo mi se da ima oko 20 godina. Stalno nas je pratio. Baš se čudno ponašao. Imao je ruke iza leđa cijelo to vrijeme. Držao se zida i promatrao ljude. Nakon što sam ga izgubila iz vida, čula sam ženu kako viče: 'Moj sin, moj sin!' - rekla je svjedokinja za Daily Mail.

- Majka je imala talijanski naglasak. Nisam je uočila do trenutka dok nije počela panično vikati - dodala je svjedokinja.

- Muškarac je pri uhićenju bio prilično miran - rekao je policajac koji ga je uhitio. Navodno je jedan od svjedoka udario šakom u glavu tinejdžera nakon što ga je vidio da baca dječaka.

Tate modern fall incident

- Istražujemo motiv napada. Znamo da ljudi traže odgovore, posebno obitelj. Trenutno ovo tretiramo kao izolirani incident bez motiva. Nema nikakve poveznice između žrtve i napadača. Molimo svjedoke da nam se jave - javlja policija.

Promatračka platforma na 10. katu zanimljiva je posjetiteljima popularnog muzeja, smještenog u prostorima bivše elektrane s pogledom na rijeku Temzu, te ga tijeom vikenda posjećuju stotine turista i obitelji. 

Uprava jednog od najvećih muzeja suvremene umjetnosti u svijetu, potvrdila je da će muzej ostati zatvoren do kraja dana jer policija istražuje slučaj. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 93
VIDEO

UŽIVO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

UŽIVO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"