Obavijesti

Promo sadržaj

Zimski praznici u Termama Tuhelj i Termama Olimia

Zimski praznici u Termama Tuhelj i Termama  Olimia
7

Najbolji praznici ove godine su najpopularnijim termama! Očekuje vas puno smijeha, bazeni, kupanje, vodene i nagradne igre te novi doživljaji

U Termama Tuhelj očekuje vas neponovljiv i dobro znan All inclusive light paket u kojem goste očekuje poseban obiteljski bonus: gratis boravak za 2 djece do 12 godina. Terme Olimia su ove godine pripremile poseban obiteljski odmor uz 20% popusta u Wellness hotelu Sotelia****s ili hotelu Breza**** na bazi polupansiona.

Prijavite svoju obitelj na obiteljske sportske igre, provedite dan na Vodenom planetu ili u Wellness centru Termalija, razgibajte se na jutarnjim vodenim vježbama, igrajte se s maskotama, zabavite se na kreativnim radionicama ili povedite prijatelje na večernju animaciju uz mini disco. Za najmlađe goste zabavu će upotpuniti i odlične dječje igraonice gdje će vam društvo praviti i animatori.

Ne smijemo zaboraviti da će i ove godine Vodeni planet u Termama Tuhelj biti glavna tema i top destinacija za cjelodnevnu zabavu. Vodene atrakcije, odlična animacija na bazenu uz vodene igre, sportska natjecanja, plesni aqua aerobic, obiteljske vodene igre i još puno puno toga. Tamo možete probati i najbolju pizzu u ovom dijelu ili se počastiti meksičkim specijalitetom. A kada će vam biti dosta kupanja, za mamu i tatu tu je najveći Svijet sauna s odličnim sauna programima i SPAeVITA centar njege i ljepote sa specijaliziranim home made programima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ako potegnete malo dalje, preko granice, Terme Olimia oduševit će vas cjelokupnom ponudom opuštanja i zabave. Prestižan i luksuzan Wellness Orhidelia s teatralnim sauna programima, bogatstvo aktivnosti u carstvu termalnih voda, gastronomija za prste polizati i bajkovita okolica, samo su jedan mali dio osebujne ponude Terma Olimia.

Terme Tuhelj i Terme Olimia su pravi izbor ove zime.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.