Obavijesti

News

Komentari 10

Živu pacijenticu proglasio je mrtvom, doktora suspendirali

Dnevni list "Novosti" piše da je žena u teškome zdravstvenom stanju hospitalizirana na Odjelu neurologije u gradskoj Općoj bolnici, no nakon četiri dana je preminula

VIDEO

Liječnik Hitne pomoći iz Kikinde, koji je nakon pregleda 89-godišnje I.K. u njezinu domu pacijenticu proglasio mrtvom premda je bila živa, suspendiran je na 15 dana, objavili su u utorak vojvođanski mediji.

To je drugi takav slučaj u posljednjih godinu dana.

Liječnik N.B. je u četvrtak konstatirao staričinu smrt, no kad je po nju došla pogrebna služba I.K. je pokazivala znakove života.

Dnevni list "Novosti" piše da je žena u teškome zdravstvenom stanju hospitalizirana na Odjelu neurologije u gradskoj Općoj bolnici, no nakon četiri dana je preminula. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ravnateljica Doma zdravlja "Kikinda" dr. Biljana Marković priopćila je da će konačna odluka o statusu liječnika Hitne pomoći biti donesena nakon isteka roka o suspenziji.

Moguće je da će liječnik dobiti otkaz ili će biti prebačen na drugo radno mjesto, prenose mediji.

Povjerenstvo koje provodi stručni nadzor u ustanovi, nakon kontrole je zaključilo da liječnik N.B. za vrijeme pregleda pacijentice nije koristio osnovne medicinske uređaje te da nije postupio u skladu s pravilima o utvrđivanju vremena i uzroka smrti.

"Novosti" pišu se drugi put u zadnjih godinu dana u Kikindi dogodilo da liječnik hitne službe živu pacijenticu proglasi mrtvom. 

U svibnju prošle godine liječnik je staricu koja je prebivala u Gerontološkom centru proglasio mrtvom, no sutradan je utvrđeno da je živa, nakon čega je prevezena u bolnicu. 

Premda teško bolesna, starica je živjela još deset mjeseci, a liječnik Hitne pomoći zbog pogreške je prebačen na rad u ambulantu opće prakse.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.
Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe
NOVA SAZNANJA?

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora