News

Komentari 5

'Znali smo da će Andrej dobiti, Kovač nije bio na takvoj razini'

'Znali smo da će Andrej dobiti, Kovač nije bio na takvoj razini'

"Znao sam da će Andrej Plenković pobijediti, to smo svi znali. Miro Kovač je naš prijatelj i član HDZ-a, bio je i ministar vanjskih poslova, no nije bio na razini retorički niti programski", kaže Butković

Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković izjavio je u ponedjeljak da ga nije iznenadila velika razlika u glasovima na HDZ-ovim stranačkim izborima, te da HDZ uvažava sve dobronamjerne pojedince s kojima će nastaviti pripreme za parlamentarne izbore.

POGLEDAJTE VIDEO:

"Znao sam da će Andrej Plenković pobijediti, to smo svi znali. Miro Kovač je naš prijatelj i član HDZ-a, bio je i ministar vanjskih poslova, no nije bio na razini retorički niti programski da može napraviti nešto konkretno", rekao je Butković ocijenivši da su birači prepoznali rad njihova tima.

"Vjerovatno će danas Nacionalno vijeće donijeti odluku da se nastavak izbora odgodi zbog koronavirusa, a onda moramo uvažiti svakog dobronamjernog i normalnog pojedinca da zajedno nastavimo pripremati stranku za parlamentarne izbore", poručio je.

Što se tiče stanja u prometu, Butković je ustvrdio kako je situacija normalizirana i trenutno je sve u redu.

"Kada je riječ o teretnom  željezničkom prometu, jučer smo imali određene blokade koje smo normalizirali i ide bez problema, putnički promet se odvija uz ograničenja", poručio je.

Upozorio je kako je zračni promet na razini EU-a doživio najjači udarac pa će se morati vidjeti što dalje.

"Veliki su gubitci, Croatia Airlines je u specifičnoj situaciji jer smo u pronalasku strateškog partnera. Vidjet ćemo kolika će šteta biti. Otkazuju se letovi, no vidjet ćemo što će biti. Pratimo situaciju", rekao je Butković.

Najčitaniji članci