Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Županjca uvukla preša za sijeno i zgnječila mu glavu

Županjac (40) u noći na utorak prešao je sijeno u Bošnjacima u blizini Županje. Prešu koja je bila u pogonu htio je otkočiti rukom, no zahvatila ga je

Krunoslav petrić
Foto: Krunoslav petrić
6 komentara

Županjac Ž.O. (41) u noći na utorak prešao je sijeno u Bošnjacima nedaleko Županje. Stroj za prešanje uhvatio je majicu Ž.O. dok je pokušavao otkloniti zastoj na stroju, a potom mu je žrvanj koji se okretao povukao i cijelu ruku. Nije se uspio izvući. Stroj mu je otkinuo ruku i zgnječio glavu, a on je iskrvario na njivi, samo stotinjak metara od glavne ceste. Bio je sam i nitko nije čuo njegovo zapomaganje.
- On je još u ponedjeljak kasno popodne otišao na njivu sa traktorom i strojem za baliranje. Bilo je već 22 sata navečer, a on još nije došao doma. Mobitel je ostavio kod kuće pa ga nismo mogli nazvati. Otišli smo na njivu. Traktor je stajao upaljen i odmah smo znali da nešto nije u redu. Podigli smo poklopac stroja za baliranje i vidjeli smo ga mrtvog - prisjeća tetak stradalog Ž.O. On je oženjen i ima troje maloljetne djece. Radio je u poljoprivrednoj školi kao voditelj prakse za tokare. Zemlju je obrađivao u slobodno vrijeme. Toga popodneva došao je sam na njivu jer je mislio brzo obaviti baliranje. Bio je već pri kraju kada je u stroju nešto zapelo. Umjesto da ugasi traktor Ž.O. to nije učinio. Nagnuo se nad valjke koji su mu uhvatili majicu. Očevidna ekipa i istražni sudac teškom su mukom iz stroja izvukli tijelo stradalog Ž.O. Tijelo je prevezeno u Opću bolnicu Vukovar radi obdukcije.

Možda vas zanima i ovo:
Message