News

Komentari 50

Žuri vam se, predsjedniče? Joe Bidena napali jer je na dočeku lijesova gledao koliko je sati

Žuri vam se, predsjedniče? Joe Bidena napali jer je na dočeku lijesova gledao koliko je sati

Čini se da naš vrhovni zapovjednik vojske ima pametnijeg posla nego odati počast pravim herojima koji su poginuli u vrijeme njegove vladavine. Oni zaslužuju bolje, napisao je republikanac Ronny Jackson

U samoubilačkom napadu u Kabulu prije nekoliko dana islamistički militanti ubili su preko 100 civila i 13 američkih vojnika. Obitelji stradalih vojnika bijesne su na američku politiku koju krive za smrt njihovih najmilijih.

Jedan od onih koje sve češće kritiziraju je i predsjednik Joe Biden. Ne pomaže ni posljednja fotografija s komemoracije u bazi američke vojske u Doveru. 

Bidena su snimili kako dočekuje avion s poginulim američkim vojnicima. Dok su iznosili lijesove ogrnute američkom zastavom, Biden je desnu ruku držao na srcu, a lijevu je, čini se, napola ispružio i gledao na sat.

Pogledajte video: Napadaju Amerikance koji se povlače

Kritizirali su ga vojni veterani i republikanci.

- Čini se da mu je bilo teško iskazati malo poštovanja za američke heroje - rekao je Samuel Williams, ratni vojni invalid, prenosi New York Post o nezgodnom trenutku u kojem su fotoobjektivi uhvatili američkog predsjednika.

- Čini se da naš vrhovni zapovjednik vojske ima pametnijeg posla nego odati počast pravim herojima koji su poginuli u vrijeme njegove vladavine. Gadi mi se ovo! Oni zaslužuju bolje - napisao je na Twitteru republikanac Ronny Jackson.

Najčitaniji članci