Obavijesti

Promo sadržaj

Zvijezda Slatkaton - maraton pečenja kolača

Zvijezda Slatkaton - maraton pečenja kolača
1

Izazov traje 12 sati, ispeći treba prhke kolače, tortu i kolač po vlastitom receptu, a najbolji će biti nagrađen sa 10.000 kuna

Zvijezda po uzoru na popularne Hakatone, 13. prosinca u Zagrebu organizira prvi hrvatski Slatkaton. Riječ je 12-satnom maratonu pečenja kolača, jedinstvenom slastičarskom natjecanju u kojem će se 10 slastičara amatera natjecati u tri testa vještine i kreativnosti. 

Natjecatelje očekuje izazov pečenja prhkih kolača, morat će ispeći i tortu te  pritom dobro paziti na vrijeme kako bi žiriju točno u 21 sat predali božićni kolač sa svojim potpisom. 

Čokolada s brusnicom ili krema od vanilije s marcipanom i višnjama? Mak u kombinaciji sa smokvom ili naranča u košarici… Pustite mašti na volju, osmislite vlastiti recept i pošaljite ga na mail slatkaton@zvijezda.hr. Ne zaboravite ključni sastojak - Zvijezda margarin. 

Slatkaton će voditi glumica Ana Begić, dok će slastice ocjenjivati Nada Ivanjko, nastavnica slastičarstva pri Ugostiteljsko-turističkom učilištu u Zagrebu,  kolumnistica i ljubiteljica slastica Andrea Andrassy te glumica Bojana Gregorić u čijim slasticama uživaju njezina djeca. 

U žiriju je i gastro bloger Darko Kontin koji će kandidatima održati i radionicu fotografiranja slastica, dok će popodnevnu pauzu začiniti radionica  kave i njenog sljubljivanja s kolačima.   

Nagrade? Osim titule najboljeg božićnog kolača čiji će se recept naći na promo pakiranju Zvijezdina margarina, prvo mjesto donosi i nagradu od 10.000 kuna na potrošačkoj kartici te poklon paket Zvijezdinih proizvoda. Drugoplasirani osvaja 5000 kuna i Zvijezdine proizvode, dok treće mjesto, uz proizvode, donosi vrijednu nagradu od 3000 kuna na potrošačkoj kartici. 

Zvijezdin slatkaton održat će se 13. prosinca od 9 do 21 sat u Eniziti na Zagrebačkom Velesajmu, a prijaviti se možete već danas!
Jer, kad su kolači u pitanju, Božić bez njih ne želimo ni zamisliti. 
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve