Obavijesti

Nike Coast run - Nikeova utrka duž cijele Hrvatske obale

Nike Coast run - Nikeova utrka duž cijele Hrvatske obale
4

Predstavljajući svoje nove prozivode i aplikaciju Nike +, tvrtka Nike je za ovo ljeto organizirala utrku uz obalu Hrvatske, Coast Run u kojoj je sudjelovalo pet ekipa

Radi se o specifičnoj utrci koju je obilježilo puno prijeđenih kilometara, koja je obišla najljepše obalne gradove Hrvatske te kroz koju su se pokazali određeni noviteti i mogućnosti Nike opreme.

Projekt Coast Run bio je  početak priče, koja završava 29. rujna 2012., velikom utrkom We Run na kojoj će nastupiti veliki broj građana, ali i osoba iz javnog i društvenog života Hrvatske. Utrka koja uz sportski ima i zabavni karakter, a uz brojne novitete za sve sudionike pripremljen je i koncert iznenađenja.

Nike Coast Run utrka okupila je 5 timova entuzijasta koji su svoje slobodno vrijeme odlučili provesti stavljajući pred sebe veliki trkački izazov.

Tough Runnersi, Pump Runnersi, Hype Runnersi, Proof Runnersi I Flash Runnersi timovi su koji su u periodu od mjesec dana pretrčali našu obalu od Molunata do Savudrije, ukupno 1652+ km.

Impresivne rezultate pokazali su i u pojedinačnim Nike+ ciljevima koje su si zadali prije početka same utrke. Ekipa je na svoje smartphonove skinula Nike+ aplikaciju kako bi pratili napredak kroz trčanje.

Najveći broj pretrčanih kilometara u kontinuitetu, najbrže pretrčan kilometar, najviše pretrčanih kilometara samo su neki od Nike + ciljeva koji su naše timove motivirali da daju ono najbolje od sebe.

Tako su Hype Runnersi, dinamičan i izdržljiv tim trkača s iznimnom količinom energije pretrčali najviše kilometara točnije 731 km.

Najznačajnija karakteristika svih timova je izdržljivost koja za sobom povlači i ambicioznost. Flash Runners su trkači koji su brzi, eksplozivni i voljni napraviti zapaženi rezultat te su svoj cilj opravdali pretrčavši najbrži kilometar.

Tim Proof Runners sastoji se od šest mladih ljudi koji su odlučili otrčati Coast Run i pritom se dobro zabaviti. Svi oni su mladi, veseli, puni snage i dobre volje. Kažu da dok trče razmišljaju o tome kako moraju biti bolji, kako ne smiju odustati. Bitno im je bilo da ne stanu i pokažu svoju izdržljivost i dobru volju. Dokazati sebi da mogu i da su uspjeli veliki im je cilj koji su I dosegli.

Snaga klade valja I CARUJE! - moto je najnabrijanijeg tima među obalnim trkačima, Pump Runnersi. Olimpijski nabijeni i bezobrazno brzi, ovi trkači ne staju ni na cilju!

Tough runnersi, tim se sastoji od pojedinaca koji su većinom izuzetno sportski aktivni i možda po osobnosti najbliži profesionalnim sportašima. Prilično su disciplinirani, sport je sastavni i izuzetno bitan dio njihovog života i trčanje po obali nije im predstavljalo nikakav strah ili problem. Cijene disciplinu,snagu i pokret pa je iz toga izvedeno i njihovo ime.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja
Gotov sastanak DP-a i Mosta. Oglasio se Pupovac: Nijedna nam opcija nije neprihvatljiva
IZ MINUTE U MINUTU

Gotov sastanak DP-a i Mosta. Oglasio se Pupovac: Nijedna nam opcija nije neprihvatljiva

Prošlo je šest dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori