Obavijesti

Nikeova Android aplikacija za zabavno i funkcionalno trčanje

Nikeova Android aplikacija za zabavno i funkcionalno trčanje
1

Tvrtka NIKE, Inc. (NKE) objavila je lansiranje Nike+ Running aplikacije za Android, čime omogućava pristup najvećem svjetskom trkačkom klubu za još veći broj trkača

Nike+ Running aplikacija za Android se jednostavno spaja na nikeplus.com, stranicu koja je redizajnirana kako bi bila pametnija, naglašenijeg socijalnog aspekta i davala više motivacije za sve one koji eventualno probaju odustati. Aplikacija omogućava trkačima da prate, dijele i uspoređuju trčanje bilo kada i sa bilo kojeg mjesta. 

Navigacija za vrijeme trčanja je  besprijekorna i jednostavna, te dopušta trkačima da lako provjere ključne podatke kruga, vide svoj napredak na GPS karti, promjene pjesmu ili dobiju zvučnu povratnu vezu bez ijednog izgubljenog koraka.

Rast NIKE+ na nove mobilne platforme će nam dozvoliti da poslužujemo više trkača nego ikad do sad. Ta opcija će dati šansu za još više sportaša da iskuse NIKE+, što ovo razdoblje čini jako uzbudljivim za trkačku zajednicu,“ rekao je Stefan Olander, podpredsjednik tvrtke Digital Sport.

Ključna fokusna točka u dizajnu aplikacije je bila motivacija trkača. Opcija na glavnom ekranu nazvana „Next Moves“ omogućava trkačima da jednostavno prolistaju kroz ponuđene izazove: na primjer, da otrče svojih najbržih 5 km, ili da istrče najveću udaljenost dosad. Dinamički stupac napretka prema cilju pomaže trkačima da ostanu motivirani i usmjereni na ciljeve koje su si zadali kroz svoj nikeplus.com profil.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Aplikacija čini dijeljenje na Facebook-u ili Twitter-u zabavnim sa svojim prikazom sažetka treninga. Trkači imaju na izbor velik izbor terena i emocija, kao i oznake u kojim su tenisicama trčali kako bi se pratila „kilometraža“ pojedinih tenisica. A za trkače koji prate klimatske uvjete aplikacija automatski prepoznaje vrijeme preko GPS lokacije.

Nike+ Running aplikacija je besplatna i dostupna na Google Play-u.

Inicijalno predstavljena za trčanje 2006. godine, NIKE+ zajednica je narasla na preko 6 milijuna trkača. Od svojeg postanka NIKE+ se razvio u multi-sport ekosustav koji uključuje i Nike+ Basketball, Nike+ Training i nedavno predstavljen Nike+ Kinect Training. Sportaši  na bilo kojoj razini spreme imaju velik izbor proizvoda uključujući novi raspon boja za Nike+ SportWatch GPS Powered by TomTom, kao i Nike+ FuelBand, Nike+ Sportband, Nike+ Running Apps te iPod® nano sa NIKE+. Korisnici koji se bave sa više sportova mogu posjetiti jedinstveno odredište – nikeplus.com kako bi pristupili svim svojim podacima – uključujući sve dosad prikupljene NikeFuel bodove koji dolaze od svih NIKE+ uređaja – što stvara globalno povezanu sportsku zajednicu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag