Obavijesti

Sport

Komentari 29

Chelsea utrpao Swanseaju pet, slavili i Liverpool i Man. United

Chelsea utrpao Swanseaju pet, slavili i Liverpool i Man. United
1

Popodnevne utakmice 22. kola Premiershipa bile su sretne za vodeći Chelsea, trećeplasirani Manchester United, ali i Liverpool bez Dejana Lovrena. Svi su dobili...

VIDEO

Kad je Diego Costa raspucan, a Chelsea zabije četiri gola u malo više od pola sata, protivnik može biti siguran da neće ništa izvući iz utakmice. Swansea je u 22. kolu Premier lige ugostio momčad Joséa Mourinha i primio pet golova, a nije zabio nijedan. "Bluesi" uvjerljivo drže prvo mjesto ljestvice s pet bodova i utakmicom više od prvog pratitelja Manchester Cityja.

Oscar i Diego Costa imali su pravi šou u prvom poluvremenu u kojem su svaki zabili dvaput. Brazilac je pogodio iz daljine nakon samo 48 sekundi, a u 20. je španjolski reprezentativac nakon Fàbregasove asistencije zabio 18. prvenstveni gol u sezoni.

Swanseaju se uvukao strah u noge pa je Fernández u 34. minuti predao loptu Costi koji je mirno zabio novi gol na utakmici i nastavio rušiti rekorde. Bio mu je to peti gol Velšanima u samo stotinjak minuta protiv njih. Brzo mu je odgovorio Oscar i u idućoj minuti zabio svoj drugi gol, a priču je 11 minuta prije kraja zaključio André Schürrle nakon odličnog prolaska Ivanovića.

Marouane Fellaini krasnim je golom u 58. minuti doveo u vodstvo Manchester United koji je gostovao kod QPR-a na Loftus Roadu. Belgijac je zabio nakon što je David de Gea vadio "vragove" nakon pokušaja domaćih nogometaša. No United je bio taj koji je dominirao, a do kraja utakmice zabio je još jednom.

U četvrtoj minuti nadoknade James Wilson nakon odbijanca zabio je drugi i zaključio pobjedu Van Gaalove momčadi koji ostaje na četvrtom mjestu s 12 bodova manje od Chelseaja. Niko Kranjčar igrao je zadnjih deset minuta.

Zlobnici će reći da je Liverpoolu bez Dejana Lovrena u postavi krenulo, a potvrdu te teorije mogli su dobiti i u utakmici protiv Aston Ville u kojoj hrvatskog reprezentativnog stopera nije bilo zbog ozljede. Fabio Borini u 24. je minuti "redsima" u žutoj garnituri donio prednost nakon ubačaja Hendersona, a nakon burnog nastavka i prilika na obje strane pobjedu Liverpoola u 79. minuti potvrdio je veteran Rickie Lambert krasnim udarcem s ruba šesnaesterca.

U preostalim utakmicama Tottenham je svladao Sunderland 2-1, a Crystal Palace od 0-2 kod Burnleyja došao do 3-2 i maknuo se od opasne zone.

Premiership, 22. kolo

  • Aston Villa - Liverpool 0-2
  • Burnley - Crystal Palace 2-3
  • Leicester City - Stoke City 0-1
  • Queens Park Rangers - Manchester United 0-2
  • Swansea City - Chelsea 0-5
  • Tottenham - Sunderland 2-1
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani