Obavijesti

Sport

Komentari 101

Ibra uzburkao strasti: Umukni i radi ono za što si plaćen, igraj!

Ibra uzburkao strasti: Umukni i radi ono za što si plaćen, igraj!
2

TJERAJU GA Svi koji misle da je Francuska usr*ana zemlja, neka odu. Slobodno mogu otići kad god to požele, rekla je Marine Le Pen nakon Ibrahimovićevih izjava

VIDEO

Ne stišava se bura u Francuskoj zbog nedavnih izjava Zlatana Ibrahimovića. Napadač Paris Saint-Germaina nakon poraza od Bordeauxa u francuskom prvenstvu izvrijeđao je pomoćnog suca, a potom pred kamerama nakon utakmice ispalio:

- Pa nismo mi nekakvi amateri. U 15 godina karijere nikad nisam vidio ovakvo suđenje u ovoj usr*anoj Francuskoj. Ova država ne zaslužuje PSG - rekao je Zlatan.

Pokretanje videa...

24sata 00:55

Ubrzo se ispričao. Ali to nije pomoglo smirivanju tenzija u Francuskoj.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Moji komentari nisu bili usmjereni protiv Francuske ili francuskog naroda. Govorio sam o nogometu. Ja sam čovjek od časti i zato se ispričavam - rekao je Ibrahimović, protiv kojeg je vodstvo francuske lige pokrenulo disciplinski postupak.

A postupak Ibrahimovićevog izgona iz Francuske pokrenula je čelnica desno orijentirane francuske Nacionalne fronte Marine Le Pen.

- Svi koji misle da je Francuska usr*ana zemlja, neka odu. Slobodno mogu otići kad god to požele - rekla je Marine Le Pen.

Francuska bruji o Ibrahimovićevim izjavama.

- Neka igra nogomet i neka umukne. Barem to. Neka poštuje ovu zemlju i navijače. I njih je uvrijedio - rekao je Jerome Guedj , čelnik Socijalističke partije.

Leboeuf: Ovakve stvari ne smijemo dopustiti

Frank Leboeuf s francuskom reprezentacijom osvojio je europsko i svjetsko zlato. Pogodile su ga ove izjave Zlatana Ibrahimovića.

- Jako sam razočaran. Moju zemlju uvrijedio je netko koga poštujem i volim. To je uznemirujuće. Ne možemo dopustiti da netko tko bi trebao biti primjer mladima ovako blati našu zemlju. To je neprihvatljivo - rekao je Leboeuf.

U obranu Zlatana stao je trener PSG-a.

- Znate kako je to kad ste vrući. Ne razmišljate i kažete neke stvari, a onda se to izvuče iz konteksta i nastane ovo - kazao je Laurent Blanc.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 101
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi
ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov