Obavijesti

Sport

Komentari 96

Kao u stare dane: Deportivo je 'popio' osam, hat-trick Ronalda

Kao u stare dane: Deportivo je 'popio' osam, hat-trick Ronalda
1

Nogometaši Real Madrida pobijedili su Deportivo na gostovanju u La Coruñi čak 8-2. Tri je zabio Cristiano Ronaldo, po dva Bale i Hernández, a prvijenac je zabio James

VIDEO

Prije gotovo 11 godina Deportivo je primio osam golova u jednom od klasika Lige prvaka protiv Monaca na Stadionu Louis II. (8-3). Četiri gola tad je zabio hrvatski reprezentativac Dado Pršo. U četvrtom kolu ovosezonske Primere momčad iz Galicije opet je isto toliko puta morala po loptu u mrežu u utakmici protiv Real Madrida. U La Coruñi je bilo čak 8-2 za "kraljeve".

Trebalo je na gol čekati sve do 29. minute, ali onda se otvorilo. Nabacio je Arbeloa, a Cristiano Ronaldo nebeski skočio i glavom pogodio za vodstvo Reala. Samo sedam minuta poslije u strijelce se upisao i James Rodríguez briljantnim udarcem s 20-ak metara iskosa. Bio mu je to prvi gol u španjolskom prvenstvu.

Deportivo se nije niti stigao pribrati do poluvremena, a već je gubio 3-0. Četiri minute prije odmora opet je zabio Ronaldo, ovaj put na prazan gol nakon što je Lux pokupio Benzemu na 40-ak metara.

U šestoj minuti nastavka pojavio se tračak nade za novaka u elitnoj španjolskoj ligi iz penala koji je iskoristio Haris Medunjanin. No ona je trajala svega 15 minuta. Probudio se Velšanin Gareth Bale i dvama golovima u 66. i 74. minuti, nakon dodavanja Marcela i Isca, koji je samo tri minute prije zamijenio Luku Modrića, riješio utakmicu.

Ali daleko je to bilo od kraja golijade na Riazoru. 12 minuta prije kraja James je ukrao loptu zadnjoj liniji Depora i poslužio Ronalda koji kompletira hat-trick za pet ligaških golova u četiri kola. U 84. minuti kakav-takav razlog za radost domaćih navijača donio je Toche golom glavom za 6-2, a onda je na pozornicu stupio Meksikanac Javier Hernández.

Dvama golovima u samoj završnici, briljantnim volejom u 88. te još jednim dalekometnim šutom u zadnjim trenucima utakmice, bivši napadač Manchester Uniteda postavio je konačnih i nevjerojatnih 8-2. Bili su mu to prvi golovi za "kraljevski klub".

Primera, 4. kolo

  • Deportivo - Real Madrid 2-8 (Medunjanin 51' (pen.), Toche 84' / Ronaldo 29', 41', 78', Rodríguez 36', Bale 66', 74', Hernández 88', 90+2')
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 96
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...
ON ĆE NASLIJEDITI JAKOBUŠIĆA?

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...

Ivan Bilić trebao bi biti predsjednik Hajduka. Bivši torcidaš glavni je kandidat, a jedan je fan napisao: 'Nadam se da će uspostaviti normalnu atmosferu bez ikakvih prgavih familija, mitomanije i da neće dopustiti da igrače postrojava itko drugi osim trenera
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica