Obavijesti

Sport

Komentari 29

Milović: Nema opuštanja da ova lijepa priča ne bi završila

Milović: Nema opuštanja da ova lijepa priča ne bi završila
1

Mi želimo pobjedu, želimo riješiti utakmicu u svoju korist i zadržati prvu poziciju. Naša prednost je što smo mladi, rekao je Hajdukov stoper Milović uoči lokosa

VIDEO

Na konferenciji za medije Hajduka danas su pred novinare stigli Mario Maloča i Goran Milović, najbolji stoperski par Hrvatske nogometne lige, kako ih je najavio glasnogovornik Hajduka Ante Bilić. Mario Maloča osvrnuo se najprije na pobjedu u Kranjčevićevoj protiv Hrvatskog dragovoljca

- Pobjedu izborenu u zadnjim trenucima utakmice proživjeli smo vrlo emotivno, no vrijeme je da je zaboravimo i okrenemo se Lokomotivi. Lijepo nam je na prvom mjestu i želimo se tu što više zadržati. Znamo svi kako smo započeli sezonu, ali dobro treniramo, rastemo iz utakmice u utakmicu i mislim da možemo ostati dugo na vrhu ljestvice - kaže Hajdukov kapetan, koji je svjestan kako obrana baš i nije bila najbolji dio Hajdukove momčadi u Kranjčevićevoj:

- Nije bilo Milovića, Milić je silom prilika igrao beka, znači nije to bila standardna obrana, koja je najbolja obrana u ligi. Kad se tome doda da mi igramo riskantno, sa stoperima praktično na protivničkoj polovini terena, jasno je da se dogode propusti. No zato je tu Kalinić da nas spasi. Njegove dobre obrane dale su nam dodatni motiv da preokrenemo utakmicu.

Maloča je rekao kako je tajna dobrog razumijevanja njega i Milovića to što se dobro poznaju. 

- Već dugo igramo, što god više prolazi vrijeme bolje se poznajemo, a dodatnu sigurnost ulijeva nam povjerenje trenera Igora Tudora. Obojica smo brzi, iskusni, vidi se to na utakmicama na kojima igramo zajedno i vjerujem da dobrim igrama opravdavamo epitet najboljeg stoperskog para u HNL-u. 

Maloča se nasmijao na konstataciju kako bi najviše profitirao neki inozemni klub, koji bi ih kupio ''u paketu''. 

- E taj bi pogodio, ha, ha, ha... Milović je sjajan stoper, ima sve što treba modernom stoperu i meni je čast igrati s njim. 

Goran Milović preskočio je Kranjčevićevu zbog kartona, a utakmicu je gledao na TV. 

- Uf, puno je teže gledati utakmicu na TV-u, nego igrati. Bila je šokantna utakmica, na kraju sam skočio sa stolice nakon drugog gola.

Milović je kapetanu uzvratio na komplimentima. 

- On je debitirao u Hajduku sa 17 godina, igrao je u paru s Tudorom, Živkovićem, Sabljićem, Vejićem, stekao je iskustvo, igra konstantno dobro i njegova rutina i organizacija igre nam puno znači. Jako dobro smo se uklopili i gušt mi je igrati s njim. 

Mario je u više navrata pozivan u reprezentaciju, Milović se pozivu tek nada. 

- Moram trenirati i raditi, zadržati kontinuitet dobrih igara, a o pozivu će odlučiti stručni stožer reprezentacije. Daj Bože da jednoga dana obojica budemo u A vrsti i da ova lijepa priča o Hajduku potraje. Dugi niz godina nismo bili konkurenti za prvo mjesto, zato moramo nastaviti ovako, jer nas jedan poraz može baciti na peto mjesto. Nema opuštanja, da se ova lijepa priča ne pretvori u ružan preokret. 

Prvi izazov je već u subotu, kada na Poljud stiže Lokomotiva. 

- O njima sve znamo, za mene su oni iznenađenje, jer im je otišlo nekoliko ključnih igrača. No i bez njih drže kontinuitet, nastavili su igrati dobro i drže priključak na vrhu ljestvice. Mi želimo pobjedu, želimo riješiti utakmicu u svoju korist i zadržati prvu poziciju. Naša prednost je što smo mladi, nitko ne odskače iz grupe. Trener nas dosta rotira, svi igraju i to je dobra stvar, jer svatko može računati na minutažu. 

Jozinović: Nitko od nas nije očekivao da budemo na vrhu

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu