Obavijesti

Sport

Komentari 147

Mourinho dobio otkaz! Hiddink se vraća na klupu Chelseaja?

Mourinho dobio otkaz! Hiddink se vraća na klupu Chelseaja?
8

Jose Mourinho dobio je otkaz u Chelseaju. Engleske kladionice kao prvog favorita vide Guusa Hiddinka, a spominju se i Guardiola, Juande Ramos i Brendan Rodgers

VIDEO

Chelsea je službeno potvrdio da Jose Mourinho više nije trener londonskog kluba! Roman Abramovič uručio mu je otkaz.

- Jose Mourinho i klub u petak su dogovorili sporazumni raskid ugovora. Svi u Chelseaju zahvaljuju Joseu za sve što je napravio za klub. On je naš najuspješniji menadžer u 110-godišnjoj povijesti kluba, a odbor kluba i Jose odlučili su kako je najbolje da svatko ode na svoju stranu - objavio je Chelsea u priopćenju.

Presudila mu je grozna sezona u kojoj je Chelsea samo jedan bod od zone ispadanja. U 16 utakmica Mourinho je osvojio bijednih 15 bodova uz tek četiri pobjede. Jedina dobra stvar u katastrofalnoj Chelseajevoj sezoni je plasman u osminu finala LP-a.

Španjolski As tvrdi da će ga na klupi naslijediti Juande Ramos koji je trenirao Real, a ima iskustva i u Engleskoj jer je od 2007. do 2008. sjedio na klupi Tottenhama.

BBC piše kako su u igri i Pep Guardiola, Guus Hiddink i Brendan Rodgers.

Kladionice: Guus Hiddink se vraća u Chelsea

U ovom trenutku nećemo ništa komentirati o novom nasljedniku dok on službeno ne potpiše za klub, objavio je Chelsea nakon što je Roman Abramovič najurio Mourinha.

Prema kladionicama na Otoku, najveći favorit za Mourinhovog nasljednika je Guus Hiddink, koji je već bio trener Chelseaja. Nizozemac je vodio klub 2009. godine kao privremeni nasljednik Felipea Scolarija.

Hiddink je u 23 utakmice na klupi Chelseaja slavio 17 puta, a jedini poraz mu je iz susreta protiv Tottenhama. Hiddink je na burzi od lipnja ove godine nakon što je napustio izborničku klupu Nizozemske.

Neke engleske kladionice čak su blokirale uplate na to da će Hiddink naslijediti Mourinha u Chelseaju.

"Ovo će ga potresti"

Nikad prije nisam vidio da igrači osvoje naslov, a onda odrade sezonu kao što su to napravili igrači Chelseaja. To je nevjerojatno, komentirao je za BBC nekadašnji napadač engleske reprezentacije, a danas sportski komentator Alan Shearer.

- Ovo će potresti Mourinha. Pokušao je sve. Pustio je igrače na miru, nije išlo, pokušao ih je kritizirati u javnosti, ni to nije upalilo, stao je ispred njih i branio ih, opet nije uspjelo... Čovjek je stvarno sve pokušao - dodao je Shearer.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 147
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani