Obavijesti

Sport

Komentari 96

Obilne kiše natopile San Siro: Možemo igrati samo vaterpolo

Obilne kiše natopile San Siro: Možemo igrati samo vaterpolo
32

Nepogodni vremenski uvjeti utjecali su na travnjak San Sira koji je natopljen vodom uoči sutrašnje utakmice Italije i Hrvatske. Nije nemoguće ni da ogled bude odgođen

VIDEO

Utakmica Italije i Hrvatske planirana za nedjelju mogla bi biti odgođena nastavi li se nevrijeme s kišom koja nemilice pada u Milanu.

Pokretanje videa...

Marko Lukunić/PIXSELL VIDEO

Zbog velike količine vode koja se nakupila na travnjaku San Sira Niko Kovač modificirao je trening hrvatske reprezentacije koja se kratko zadržala na terenu rastrčavajući se uz rub travnjaka.

Pokretanje videa...

Goran Stanzl/PIXSELL VIDEO

- Bude li teren i sutra izgledao ovako, bojim se da će utakmica biti odgođena. Lopta se uopće ne kotrlja po travnjaku , možemo igrati samo vaterpolo. Mislim da bi to za obje momčadi bio problem jer težimo nadigravanju i igri - rekao je na konferenciji za novinare hrvatski izbornik.

Pokretanje videa...

Marko Lukunić/PIXSELL VIDEO

Očekuje se proljepšanje

U nedjelju se u Milanu očekuje nešto povoljnije vrijeme , no pitanje je hoće li travnjak moći primiti toliku količinu vode. Talijani uvjeravaju kako to neće biti problem jer je star samo godinu dana, no njihova reprezentacija u subotu ipak neće trenirati na San Siru .

- Teren je natopljen, ali prognoza kaže da će sutra biti spreman za igru. Prilagodit ćemo se uvjetima i pokušati igrati što bolji nogomet. Kako je nama, tako je i njima - komentirao je situaciju kapetan Darijo Srna .

Goran Stanzl/PIXSELL

Igrač Šahtara očekuje spektakl u utakmici "koja nije ključna, ali može puno toga riješiti u korist pobjednika ".

- Naboj je uvijek maksimalan, bez obzira na protivnika. Svaka utakmica nosi tri boda, ali istina je da se ovoga puta sastaju dva velika rivala , dva nogometna prijatelja koji se dobro poznaju.

Vječni optimisti

- Uvijek smo optimisti prije gostovanja, makar znamo da će biti teško. Nitko nije uspio nadigrati Italiju u Italiji. Treba ih hvaliti, oni su vrlo kvalitetna momčad, imaju dovoljno dobrih igrača - dodao je Niko Kovač.

Izbornika ne brine atmosfera na tribinama i najave kako bi domaćina moglo bodriti oko 60.000 navijača .

Goran Stanzl/PIXSELL

- Naši su igrači upoznati s tom atmosferom , igrali smo i u Bugarskoj pred punim tribinama - kazao je Niko pa izrazio zadovoljstvo što su igrači koji nisu bili u prvom planu stvorili pritisak na one koji jesu, aludirajući na vrlo dobro izdanje B-reprezentacije protiv Argentine u Londonu.

Kovačić je stigao kući

Mateo Kovačić jedini od hrvatskih reprezentativaca ne može reći da dolazi u goste na San Siro jer mu je ondje standardno radno mjesto u Interu.

- Italija je dobar protivnik s dobrim trenerom , koji zna razne taktičke zamke. Dobro će se kretati, i nama će biti teško, ali i mi imamo odličnu momčad - rekao je Kova pa otkrio što bi moglo biti ključno:

- Mogu zamijeniti Pirla i Verrattija , makar smo možda mi potkovaniji u sredini terena . To bi moglo donijeti prevagu, to bi mogla biti naša prednost.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 96
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe